Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Harminc felett hogy lehet...

Harminc felett hogy lehet barátokat találni, esetleg baráti társaság tagja lenni, ha eddig nem voltak barátaim, már talán reménytelennek tűnik?

Figyelt kérdés

Az ember ahogy egyre idősebb lesz, átalakul a baráti köre, talán a huszas évek vége az az időszak, amikor annak is kevesebb barátja lesz, akinek addig volt több is...

Család, munka, házasság, aki pedig még nem házasodott meg, "ott marad egyedül", mivel a házasságot kötöttek már más házaspárokkal barátkoznak.

Ha meg pl. olyan helyre megy az ember ahol azt gyanítja: ismerkedni lehet, akkor is csalódi, pkéldául tánciskolába, mert vagy összeszokott társaság van, másik lehetőség hogy eleve párok jönnek akik egymással táncolnak és a köszönéen kívül más kommunikáció nem igazán van...

Faluban ez (barátokat találni) lehet hogy könnyebb, de városban - ahol a panelházban a szomszédjukat sem ismerik jóformán az emberek - nem igazán.

2014. aug. 2. 19:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na jó, most hangulatban vagyok. Ha valaki akar még barátkozni, írjon rám, legfeljebb blokkolom :D

32/F

2014. aug. 5. 10:00
 12/13 anonim ***** válasza:

De jó,hogy véletlenül rátaláltam erre a kérdésre!

Én is barátkoznék,de sajnos nyitni sem merek.Így még ahhoz is merszem,hogy privátot írjak.

29n

2014. aug. 8. 01:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem az a gyanúm hogy az emberek nagy része nem is akar igazi barátokat, csak a szereplés, szórakozás miatt akarnak társaságba járni, alkalomadtán előrángatni pár havert néhány program erejéig hogy legyenek közös élményeik, de mélyebben senki nem kíváncsi a másikra. Meg mindenki fél a lekoptatástól, pofára eséstől (bocs most nem érek rá, legközelebb stb.), vagy szégyellik kimutatni, hogy törődnének a másikkal, valójában azonban nem akarják, hogy túl jókat mondjon róluk a környezetük, és könnyebb rossznak, érzéketlennek tettetni magukat, mint jónak. Sajnos ez pénzkérdés is, mert ha nincs munkahelyed, és nem tudsz eljárni sehova, akkor eléggé beszűkülnek a lehetőségeid. Nagyon nehéz manapság, a szüleim is azt mondják, hogy eléggé rossz irányba halad a fiatalságuk óta a világ az emberi kapcsolatok terén, és egyáltalán nem irigyelnek minket fiatalokat.
2014. nov. 26. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!