Harminc felett hogy lehet barátokat találni, esetleg baráti társaság tagja lenni, ha eddig nem voltak barátaim, már talán reménytelennek tűnik?
Az ember ahogy egyre idősebb lesz, átalakul a baráti köre, talán a huszas évek vége az az időszak, amikor annak is kevesebb barátja lesz, akinek addig volt több is...
Család, munka, házasság, aki pedig még nem házasodott meg, "ott marad egyedül", mivel a házasságot kötöttek már más házaspárokkal barátkoznak.
Ha meg pl. olyan helyre megy az ember ahol azt gyanítja: ismerkedni lehet, akkor is csalódi, pkéldául tánciskolába, mert vagy összeszokott társaság van, másik lehetőség hogy eleve párok jönnek akik egymással táncolnak és a köszönéen kívül más kommunikáció nem igazán van...
Faluban ez (barátokat találni) lehet hogy könnyebb, de városban - ahol a panelházban a szomszédjukat sem ismerik jóformán az emberek - nem igazán.
Na jó, most hangulatban vagyok. Ha valaki akar még barátkozni, írjon rám, legfeljebb blokkolom :D
32/F
De jó,hogy véletlenül rátaláltam erre a kérdésre!
Én is barátkoznék,de sajnos nyitni sem merek.Így még ahhoz is merszem,hogy privátot írjak.
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!