Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért viselkedik így a legjobb...

Miért viselkedik így a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nekem nagyon tetszik és beszélgetek is vele aztán kiderült , hogy közbe írogat a legjobb barátnőmnek is . Nagyon megkedveltem a srácot és ezt a legjobb barátnőm is észrevette , de közbe megsértődött rám a srác és letiltott . Viszont a barátnőm továbbra is beszélget vele és találkozni is fognak és ezt nekem meg írta mert tudja , hogy ez szarul esik nekem . Ez már nem az első ilyen , hogy ilyeneket csinál velem mindig talál valamit amivel megbánthat egy rossz döntésem vagy bármi miatt... Szerintetek mit csináljak ? Már sokszor csalódtam benne . :(
2014. aug. 2. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tűnik olyan jó barátnőnek.

Szerintem te görcsösen ragaszkodsz valamihez, ami nincs is. Miért vagytok legjobb barátnők? Ezt kijelentitek nyilvánosság előtt, vagy csak egymás közelében?

Az ilyen nem barátnő. Ha szándékosan fájdalmat akar okozni, nem hogy legjobb barátnő, de még barátnő sem lehet. Én ebben a szituban ha a legjobb barátnő szerepében lennék, tuti nem beszélgetnék a sráccal. Vagy ha igen, akkor elmondanám, hogy sajnálom, hogy így alakult, meg stb, stb. Szerintem engedd őt el. Nem érdemel meg téged. Tudom, hogy könnyű így pofázni, de tényleg így gondolom, szerintem jobb lesz neked nélküle. Az előtt "szakíts" vele, mielőtt még valami nagy bajt okoz.

2014. aug. 2. 12:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát az tényleg jó kérdés , hogy miért ragaszkodok ennyire hozzá . Talán azért mert ő megért meg mindent elmondhattam neki és sosem szúrt hátba egyszer sem hallottam még vissza , hogy kibeszélt volna vagy ilyesmi . Múltkor nagyon össze vesztünk mondtam is neki , hogy akkor ennyi volt de 1 hét után annyira elkezdtük egymást hiányolni :( Egy hibám van , hogy nagyon tudok ragaszkodni emberekhez és ha valakit megszeretek nagyon nehezen engedem el inkább elviselem minden hülyeségét még akkor is ha nagyon nagy fájdalmat okozott nekem .
2014. aug. 2. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Abszolút megértelek, nekem ugyanez van, csak ő nem a barátnőm, hanem akibe szerelmes vagyok. Ő NEM szeret viszont, de ugyanúgy szeretem már két éve, pedig megalázott, és sokszor bánt lelkileg. De ugyanúgy hiányzik. Elhiszem, hogy nehéz nélküle. De figyelj. Eddig lehet, hogy nem beszélt ki, de az is lehet, hogy igen. Beszélt ki másokat neked? Mert akkor veled is megteheti. És ha szándékosan fájdalmat okoz, egy idő után azt is megteheti, hogy kibeszél, elárulja a titkaid. Esetleg későbbiekben rámozdulhat a pasidra, vagy ha szerelmes leszel, és ezt elmondod neki, ő elmondhatja a fiúnak. Ha valami ciki történik veled, de csak ő látja, csak azért, hogy nevessenek egy jót, elmondhatja másoknak.

Tudom, hogy nehéz, de meg kell próbálnod elengedni.

2014. aug. 2. 13:09
 4/4 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Írtad, hogy a 'legjobb barátnőd' sosem szúrt hátba. Ne haragudj, de akkor Neked ez most micsoda?

Én is jártam így a állítólagos 'legjobb barátnőmmel', aztán rá kellett jönnöm sajnos, hogy féltékeny és irigy rám, sőt! Még kétszínű is volt...

Szerintem zárjátok le a kapcsolatotokat, nem muszáj haraggal elválni, egyszerűen csak kezdj el távolodni tőle. Ne keresd, aztán majd idővel rájön, hogy saját magával cseszett ki, mert elvesztett egy pasi miatt!

2014. aug. 4. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!