Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek kinek van igaza?

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmmel ugy döntöttünk leutazunk Balatonra.

Először elkezdett variálni hogy mégse jön..

utánna felhivott hogy mégis jönne.

ugy volt hogy előtte való este nálam alszik hogy amikor indulunk ne kelljen még érte is rohangálni.

eszébe jutott hogy 15-00 kor indul a vonat és megint elkezdett máshogy gondolkozni, ugy döntött hogy inkább otthon alszik. Jogosan vesztem vele össze azért mert nem képes picit sem alkalmaszkodni hanem hogy mindig mást akar mint ami meg van beszélve?

2014. aug. 2. 01:48
 1/8 A kérdező kommentje:

És itt nem csak rólam van szó mert a szüleimet is hülyítem. Egyszer azt mondom egyedül megyek, utánna hogy barátnőmmel, utánna megint egyedül és megint barátnőmmel..

utánna meg hogy itt alszik nem alszik itt.. áhh :D

2014. aug. 2. 01:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez nem olyan nagy katasztrófa
2014. aug. 2. 02:14
 3/8 anonim ***** válasza:

"Mindenki a maga szintjén nyomorog"...

Igen, idegesítő lehetett a barátnőd viselkedése, megértem, hogy miért lettél ideges, de összeveszni vele kár volt, esetleg értelmesebb lett volna megtudni, hogy miért bizonytalankodik ennyire, valami oka nyilván volt...ha a legjobb barátnőd, akkor esetleg érdekelhetne, és veszekedés helyett inkább beszélgethettél volna vele. Vagy legalább veszekedés után. :)

2014. aug. 2. 02:42
 4/8 anonim válasza:
"Szerintetek kinek van igaza?" -> Nekem, ki másnak?
2014. aug. 2. 04:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Az én haverom is ilyen, vagy ilyen volt régebben, el akartunk menni bulizni, és vagy 10 alkalmat lemondott, máskor meg megjelent a semmiből belőtt séróval menetre készen, olyankor amikor nekünk nem volt jó semmiképp... Végül meguntuk, és nem mentünk vele sehova. :D

Ettől függetlenül persze barátok maradtunk. Lényeg, hogy ki kell ismerni a másikat, tanulni a viselkedéséből, és olyan dolgokban kell vele együttműködni, amire alkalmas, amire meg nem, ott mellőzni a társaságát.

32F

2014. aug. 2. 04:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Szóval igazad volt, de legközelebb ne összevessz vele, hanem eleve ne számíts rá olyanban, amihez nem kompatibilis.
2014. aug. 2. 04:25
 7/8 anonim ***** válasza:
6.-osnak igaza van. :)
2014. aug. 2. 08:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Én barátnőm is ilyen,megbeszélünk vmit tuti 200x változat lesz belőle.Ezt már remekül tudom kezelni :D

Elmondok 1-2 esetet ha nem gond .

Kitalálja,hogy ő beköltözik a nagy nénjéhez pár napra,mert a szülei ki idegelték. Aztán elmegy.Majd fél órával rá hív,hogy inkább hozzám jönne aludni.

Erre én felhívtam anyumat (este fél 11 lehetett),hogy itt alszik X. Anyámat felkeltettem,mert aludt,ezt sajna nem tudtam :/ Mivel már Pesten volt amikor hívott,meg vártam az utcán. 23 óra körül ért vissza.Addig húgommal meg a barátjával beszélgettem.

Erre itt a házunk előtt mondja,hogy ő inkább nem alszik nálunk hanem majd kora reggel átjön,most már késő este van úgy sincsenek fent a szülei.Elkísérjük haza.Az ő házuk előtt mondja,hogy lehet inkább jobb lenne ha nálunk aludna.

Már mondtam, bazm...g döntsd már el mi lesz,mert itt hagyunk és ott alszol ahol akarsz :D Mivel én nem vagyok ilyen szó kimondó így meglepődött.

Végül felment.

Másik sztori,hogy mi beköltözünk Pestre pár nap vagy 1 hét múlva.Szóljak a szüleimnek.Mondom ok.Eleve tudtam,hogy kutyával x bérleti díjjal nem fogunk találni pár nap 1 hét alatt albit.

Nem szóltam,mert tudtam,hogy nem lesz belőle semmi.Egyszer volt,hogy költözünk szüleimnek mondom,szegények sírtak meg azt mondták maradjak(akkor költöztem volna el elsőnek)

Aztán nem lett belőle semmi,persze meg könnyebbültek.De nekem volt tiszta gáz.Már a bőröndömbe is összepakoltam,hogy megyünk.Erre az utolsó pillanatokban mégse.Szóval a 2. költözési dologra csak egy "OK"-ot nyomtam.De anyuméknak nem szóltam.

Már annyira ismerem,hogy direkt sok mindent úgy alakítok,hogy nekem jó legyen.Vagy legalábbis mások előtt ne tűnjek hülyének :D

Persze van amikor sikerül van amikor.Tudom mikor beszél komolyan.Mikor csak hirtelen felindulásból.

Megbeszéltek vmit és próbálj azon nem változtatni.Vagy max még annyit ami neked is belefér.

Engem is többször kellemetlen szitukba hozz a szüleim,húgom és húgom barátai előtt.

2014. aug. 2. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!