Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan nyilhatnek meg? Hogyan...

Hogyan nyilhatnek meg? Hogyan tudnek baratkozni?

Figyelt kérdés

19 eves lany vagyok, eddigi eletem egy-ket baratnovel eltem le.. A problemam az, hogy nagyon nehezen nyilok meg, nem tudok ismerkedni, nem tudom mirol beszelgethetnek barkivel is, hogy ne nezzenek cimeres idiotanak. Nincs onbizalmam es felek a kudarctol.

Jelenleg ket baratnom van, egyik evek ota es talan ra szamithatok, de vele is vannak holt pontok es olyankor egyszeruen megtudnek orulni egyedul.

Szeretnek valtoztatni es vegre elni, szeretnem hogy tobb olyan ember vegyen korul akikre szamithatok.

Szeptembertol a debreceni agrarra fogok jarni levelozore, szoval ugy erzem itt is elegge hatranyban leszek.

Ti mit cselekednetek a helyemben?

2014. júl. 30. 00:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is ugyanezzel a problémával küzdök. Azóta sikerült ismerkedned, barátokat szerezned?:)

19L

2015. aug. 28. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!