Szeretne valaki baratkozni, levelezni? Csupan online beszelgetotarsat keresek.42F
Figyelt kérdés
Nem szeretnek semmilyen kozelebbi, amolyan komolyabb kapcsolatot, csupan levelezni errol-arrol.
Altalaban csak estefele tudok valaszolni, napkozbeni elfoglaltsagaim miatt.
2014. júl. 28. 11:27
1/6 anonim válasza:
Ha beszerzel egy magyar billentyűzetet, vagy hajlandó vagy a telefonodon hosszabb ideig nyomva tartani a billentyűket, akkor talán.
2/6 A kérdező kommentje:
Telefonrol irtam, amely nem ismeri a magyar karaktereket, de a laptopomrol a magyar helyesiras szabalyai szerint fogok irni, igerem, de csak keso delutan vagy estefele lesz ra lehetosegem gep ele ulni.
2014. júl. 28. 14:51
3/6 anonim válasza:
Ilyen telefon nem található a földkerekségen, mert bármilyen angol karaktereket+számokat tudó telefonnal le tudsz írni magyar karaktereket HTML-kóddal, csak az andjel kell még.
4/6 A kérdező kommentje:
Te nagyon okos vagy. Igen ezeket én is tudom, de tény, hogy sem ú, sem ű, sem ő, sem ó betűket nem ismer. Csak a rövideket. Ezért csak az angol karaktereket használom. De ez nem érdekel.
2014. júl. 28. 21:30
5/6 anonim válasza:
Mivel igénytelen, mindenre kifogást kereső, gúnyolódó emberekkel nem állok ismerkedési, maximum megvetési szinten, így NEM. De feltételezem nem keresnél levelezőtársat, ha lenne valaki, akivel beszélgethetsz. Most már legalább tudom, miért.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy eddig is szántál időt egy kis beszélgetésre. Rendkívül tartalmas volt. Remek társaság voltál. Élmény.
2014. júl. 29. 06:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!