Most akkor mi van?! Lemaradtam valamiről? :O
Figyelt kérdés
Félévkor rájöttünk a legjobb barátnőmmel, hogy egy másik barátnőnk annyira megváltozott, hogy már számunkra elviselhetetlen. Most, hogy új suliba megyünk és attól a lánytól külön osztályba kerülünk (sajnos egy iskolába kerültünk :/ ) megpróbáljuk hanyagolni a barátságát. Ez egész jól ment egész nyáron ő se keresett minket mi se őt. Erre a barátnőm (akitől egész eddig azt hallgattam , hogy milyen idegesítő a csaj) küld neki egy üzit, hogy mikor talizhatnánk hármasban mert már olyan rég lelkiztünk. Most akkor mivan ? Lemaradtam valamiről? Hogyan kezeljem? :o Kérlek segítsetek :( nagyon kikészített úgy érzem a barátnőm elárult........vagy csak én reagalom túl???2014. júl. 29. 23:07
1/3 anonim válasza:
Ebből max annyi a tanulság, hogy neked is adna második esélyt a barátnőd akár ilyen extrém helyzetben is. Csodálkozom, hogy nem ezt látod.
2/3 anonim válasza:
A helyzet az, hogy ez a barátnőd próbál újra barátkozni veletek, különben nem írt volna vissza. Lehet, hogy rájött arra rossz felé változott meg így mindent vissza akar csinálni. Kezelni pedig úgy tudod, hogy te is adsz neki egy második esélyt. Egyáltalán nem reagálod túl a helyzetet én megértelek, de nem szabad azt érezned, hogy elárult. Próbáljatok meg mindent újra kezdeni és legyetek megint hármasban. Adj neki egy kis időt, ha nem sikerül neked volt igazad és csak kihasznál titeket.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) csak az a baj, hogy már nagyon sok "második" esélyt kapott a csaj :/
2014. júl. 30. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!