Inka14 kérdése:
Mit tegyek az ilyen barátokkal?
Figyelt kérdés
Nekem sose voltak igaz barátaim, most találtam 3 ilyen barátnőt is. Kettő nagyon megváltozott mióta megismertem őket. Az az 1 akivel még mindig jóban vagyok folyton azt mondja, h a másik kettő menyire bunkó vele. (de azért elég sokszor látom, h együtt mennek mindenhova) Általában csak a suliba szoktam beszélni velük, ha valamit együtt csinálnak engem kihagynak valamiért, de valószínüleg azért mert én a magyar rockot szeretem, nem akarok híres lenni, egyszere nem 2-4 fiú tetszik nekem stb... Ők meg ilyenek. És most nemtudom, h mi legyen. Ne erőltesem tovább ezt a barátságot vagy mi legyen?2014. júl. 29. 09:10
1/4 anonim válasza:
Keress olyanokat akikkel jól érzed magad, bár a leírt emberek is színfoltok lehetnek az életedben. Közeledj másokhoz is, de a hidat ne égesd fel.
Az, hogy ők épp más iránt érdeklődnek, mint te nem teszi őket rosszabb emberré.
2/4 anonim válasza:
Én is a magyar rock-ot szeretem:) Nincs értelme az ilyen barátságoknak szerintem. Csak látszatbarátság ... légy jóban velük, de ne barátkoz velük. Ha szólnak hozzád szólj hozzájuk, ha nem ne. Ne mondj el nekik semmi bizalmasat.... visszaélnének vele . 18/l
3/4 anonim válasza:
ne erőltesd, ismerkedj és barátkozz másokkal. Van ilyen, az ember összebarátkozik valakivel, megváltoznak és már nem tudnak barátok lenni. velem is volt már, mindkét fél keresett más társaságot és tök jól elvagyunk.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. aug. 1. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!