Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúk, akik szeretik az animéke...

Fiúk, akik szeretik az animéket! Ismerkednétek velem? 19/L

Figyelt kérdés
Szeretnék animés fiúbarátokat, vagy egy animés párt találni. :)

2014. júl. 27. 23:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves 5ös , csak mert lány vagyok, nem szerethetem a komolyabb animeket, vagy miért ne egyezne az ízlésunk?

és nem, nem eszternek hívnak. :D

2014. júl. 28. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Régen elég sok animét néztem, szerintem simán mondhattam magam megszállottnak is. Aztán szépen lecsengett, nagyon sok anime egyre közhelyesebb lett, egyre több lett bennük a klisé. Mostanra már nem is nagyon nézek. Mondjuk ha találnék valami nekem valót, akkor simán tudnám úgy nézni, mint egy sorozatot vagy filmeket. Ellenben Japán és más ázsiai filmet rengeteget nézek, szinte 80% inkább csak ezeket. :) Animecon-on utoljára a 2007-esen voltam. Amikor nézek ilyen conos összeállításokat mindig irigykedek, hogy affene ezek tök jó alakok, és milyen jól elvannak. :)
2014. júl. 28. 22:16
 13/14 anju válasza:
Gyerünk! Szeretem az animéket, az országot, sőt még a 19 éves lányokat is.
2014. júl. 30. 14:12
 14/14 anonim ***** válasza:

nekem is írhatsz 19/f

[link]

2014. dec. 31. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!