Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyi esély van arra hogy ő...

Mennyi esély van arra hogy ő meleg?

Figyelt kérdés
Van egy nem túl nagy rajongói táborral rendelkező spanyol színésznő (kb 50 fős) de viszont nagyon tehetséges. Én napi szinten követem twitteren, instagramon (ami zárolt úgyhogy az ismerősei instagramját nézem), facebookon (amiből szintén elég keveset látni).Már régebben is gyanakodtam hogy leszbi, mert nem igazán vannak instagramján férfiak, és a facebook képeihez is nagyon kevesen kommentelnek férfiak. Ma is láttam egy képet (instagramon) ahol az egyik családtagjával volt (aki meleg) és ott volt a párja is aki szintén az. Na szóval egy másik nő aki a csaj mellett ált úgyhogy nagy valászínűséggel együtt vannak. Én nem ítélem el és teljesen megértem mert én bi vagyok. Csak szeretném tudni hogy mi van. Meg kérdezzem tőle hogy az-e? ....Ha ez számít enyém a rajongói oldala a facebookon(nincs hivatalos oldala)
2014. júl. 26. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
mi a neve?
2014. júl. 26. 22:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Az nem lényeg
2014. júl. 26. 23:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd, legfeljebb nem válaszol.
2014. júl. 27. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!