Igaz barát? Létezik?
nincs igaz barátom, akinek elmondhatok bármit és 100%-ban megbízhatok! volt már 2 barati csalódasom is..
bennem van a hiba ? :/
Nekem sok barátom/barátnőm van de egyiket sem mondanám "igaz barátnak". Megbízok bennük de nem 100%-ban.
Van egy lány aki engem tart az igaz barátjának és tényleg semmi baj nincs vele.
Csak régebben volt egy "igaz barátnőm" akiben teljes mértékben megbíztam és szinte az összes titkomat tudta de aztán nagyot csalódtam benne mert nem tartotta meg a titkainkat...
Azóta nem bízok meg senkiben csak az unokatesómban. Végül is ő a legjobb barátnőm és ez nekem elég :)
Biztos létezik, csak nem felénk :D
Nekem sincs igaz barátom, hiába van pár barátom, bennünk nem bízok meg annyira. Van olyan ember is, akibe 100%-ban megbízok, de őt meg nem tartom olyan értelemben vett barátomnak.
Sokat csalódtam már én is, és eljutottam arra a szintre, hogy nem érdekel. A hiba pedig nem benned van, csak meg kell tanulnod, hogy önmagad legjobb társa legyél.
persze, mindenkinek van rossz jelleme,természete.
ezt el kell fogadnod.
igaz barát nos hát igen lehet előttünk vannak/van.
de egyszer remélem megtalálom :/ mert szerintem nagyob fontos !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!