Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Igaz barát? Létezik?

Igaz barát? Létezik?

Figyelt kérdés

nincs igaz barátom, akinek elmondhatok bármit és 100%-ban megbízhatok! volt már 2 barati csalódasom is..

bennem van a hiba ? :/

2014. júl. 25. 22:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy létezik-e de én úgy vagyok vele,hogy szerintem nincsen,de lehet,hogy én is csak a csalódások miatt mondom ezt.
2014. júl. 25. 23:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem nagyon sok barátom van,de egy van akit igaz barátnak nevezhetek.Ö az akiben teljes mértékben megbízok,segít amiben tud,ott van velem jóban-rosszban.Persze,néha akadnak nézeteltéréseink,de én őt valahogy tökéletes látom :)
2014. júl. 25. 23:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Biztos létezik.Én még nem találkoztam vele..
2014. júl. 26. 13:23
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem sok barátom/barátnőm van de egyiket sem mondanám "igaz barátnak". Megbízok bennük de nem 100%-ban.

Van egy lány aki engem tart az igaz barátjának és tényleg semmi baj nincs vele.

Csak régebben volt egy "igaz barátnőm" akiben teljes mértékben megbíztam és szinte az összes titkomat tudta de aztán nagyot csalódtam benne mert nem tartotta meg a titkainkat...

Azóta nem bízok meg senkiben csak az unokatesómban. Végül is ő a legjobb barátnőm és ez nekem elég :)

2014. júl. 26. 15:31
 5/10 A kérdező kommentje:
nekem is volt igaz barátom akit annak tartottam..de miután kiderült hogy kibeszel elárulja a titkaimat elég nagy csalódás volt számomra! és persze vannak barátaim de már félek megbízni barkiben :(
2014. júl. 26. 22:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Biztos létezik, csak nem felénk :D

Nekem sincs igaz barátom, hiába van pár barátom, bennünk nem bízok meg annyira. Van olyan ember is, akibe 100%-ban megbízok, de őt meg nem tartom olyan értelemben vett barátomnak.

Sokat csalódtam már én is, és eljutottam arra a szintre, hogy nem érdekel. A hiba pedig nem benned van, csak meg kell tanulnod, hogy önmagad legjobb társa legyél.

2014. júl. 26. 22:42
 7/10 A kérdező kommentje:
más választásom nincs! ezt el kell fogadnunk.
2014. júl. 26. 22:48
 8/10 anonim válasza:
én magam se tudom, van egy barátnőm akiben 100% osan megbizok, de vannak pillanatok mikor agybajt kapok tőle, meg hogy milyen, de ez alap hisz vannak mindenkinél nézeteltérések a másik hát magam sem tudom :/... Lehet Az igazi barátok léteznek, a szemünk előtt vannak és lehet, hogy észre sem vesszük őket, de igazából ők azok :)
2014. júl. 29. 15:56
 9/10 A kérdező kommentje:

persze, mindenkinek van rossz jelleme,természete.

ezt el kell fogadnod.

igaz barát nos hát igen lehet előttünk vannak/van.

de egyszer remélem megtalálom :/ mert szerintem nagyob fontos !

2014. júl. 29. 22:17
 10/10 Marianna001 válasza:
Igaz barát?Én is számtalanszor csalódtam nem csak 2-szer,de nekem sikerült igaz barátra lelnem.Biztos vagyok benne,hogy te is megtalálod csak időbe telik.
2014. aug. 4. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!