Igaz barát az ilyen?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam a dolgon és kezdem azt hinni, hogy ő nem is az igaz barátom, csak egy jó barát. Szóval egy hónapja kb. jóba lettünk egy másik osztálytársunkkal is. Egyre többet lóg vele és engem meg elhanyagol. A múltkor az exemről beszéltem neki ő meg leordította a fejemet és mondta, h őt nem érdekli. Ellenben vele én mindig meghallgatom, bármiről beszél. Soha nem mondanék neki olyat, h engem nem érdekelnek a problémái. Rengeteget beszéltünk, most meg azt sem tudom, h mi van vele. És amikor egyik nap eljött hozzám, már nem éreztem azt az összhangot, amit eddig. Megváltozott nagyon a kapcsolatunk, már csak egy jó barátnak tartom és nem az igaz barátomnak... Tényleg igazam van?2014. júl. 25. 19:29
1/3 anonim válasza:
háát én jó barátnak se hívnám mivel a barátainknak éppen az a feladatuk hogy meghallgassanak minket és ha tudnak segítsenek nem érdemes olyan emberekre pazarolni az időt akik nem szívesen vannak velünk
2/3 anonim válasza:
Hát igen,ezt már én sem nevezném jó barátságnak sem..
3/3 anonim válasza:
Hát marha jófej mondhatom... -.-" Én is így jártam a múltkor, a legjobb talán az, ha majd ő keres, ha akar valamit, hátha megjön az esze. Mást nem nagyon tudsz tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!