Lány vagyok. Van egy haverom akivel 2 éve barátok vagyunk. Egyik nap átjött hozzánk és meglátta a tamponjaimat. Az ciki?
Egy érett gondolkodású ember előtt ez egyáltalán nem ciki. Teljesen természetes, hogy a lányoknak szükségük van ilyesmire. Semmi különös nincs benne. Persze, azért a részedről megértem, hogy kellemetlenül érzed magad miatta, de felesleges aggódni.
Persze, attól függ, hány évesek vagytok.
Én voltam fiú haverokkal nyaralni,meg persze 2 lány barátnőm is volt.De én a két fiú haverral aludtam egy szobába,mert így volt hely. Hát én elég lazán a tangákat,betétet meg mi egyéb nőies dolgot kiraktam az ágyra,mert pont pakoltam.Oda néztek mosolyogtak,tették a megjegyzést de ennyi.Nem gondolnám cikinek,mert 20 éves emberekről beszélek,tudják mit mire kell használni.
Nem éreztem cikinek.
Mondjuk őket én 5 éve ismertem,de nem érdekelt.
haverok,barátok tudják ezt.. ha csak 13-15 éves vagy és a barátod is annyi, akkor inkább a fiúnak lehetett kellemetlen,mert az ilyen korú fiúk nem mind tudja mi mire való.
Nem ciki, teljesen hétköznapi használati eszköz egy lánynál a tampon.
Ha elkezdted volna a mosdókagylóban szánkáztatni és közben az kiabálod, hogy: "Nézd, milyen könnyűűűű a felhelyezés!", az lett volna ciki.
Egyszer én egy haveromnak az aranyérkenőcsét láttam meg, az egy kicsit neccesebb helyzet lehetett volna, de nekem az se volt ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!