Ha egy ismerős nem keres, akkor te sem keresed?
Sziasztok!
A kérdés kifejtve, hogy ha a régi barátok osztálytársak sose keresnek téged, akkor te sem keresed őket?
De ha ezzel mindenki így van, akkor sose keres senki senkit, nem?
Persze, ez egyértelmű. Csak számomra felmerül, ha pl. legjobb barátnők voltunk középiskolában, de ő nem keres, akkor én miért keresem? De ha ő is így van vele, akkor ... valakinek el kell kezdenie, nem?
Lehetséges, hogy egy kezdeményezést megér, de ha nincs válasz, akkor ennyi volt, de legalább én megpróbáltam?
Ill. én kíváncsi vagyok, hogy mi van, mi történt azzal a másik emberrel. Neki pedig jól esne, ha keresné valaki.
Nekem személy szerint jól esne, ha valaki megkeresne a múltból, hogy megkérdezze, mi a helyzet? :)
Én úgy vagyok ezzel,hogy én keresek egy darabig mindenkit,akikkel jóban vagyok,de ha pl mondjuk látom,hogy eltelik 1-2-3-4 hét és sose írnak rám,akkor hagyom a francba.Szóval akkor írok rá vkire ha unatkozok:D
Legjobb barátnőmmel kölcsönösen keressük egymást,a többieket meg leszarom.
Van olyan ember akivel tök jól elbeszélgetek kimarad kb 2 hónap és ugyan ott folyattatjuk.Persze mint írtam én inkább csak unalomból írok rá emberekre,nem azért mert olyan jóban vagyok velük. Egy darabig el lehet tűrni,hogy te keresed az illetőket.De egy idő után be telik a pohár és szarsz bele mindenbe.
Mindenki csak azokat keresi akik fontosak a számára..ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!