Vannak itt Punkrockot szerető lányok?
Figyelt kérdés
Akik olyasmiket szeretnek mint Billy Talent, Alvin és a Mókusok, The Grenma, Green Day, Sex Pistols stb :) Persze a rockot is szeretem. Csak van egy kis magány érzésem, és szívesen beszélgetnék. Fiúk is írhatnak, nyugodtan, nem életem szerelmét keresgélem betűkön keresztül :P
20F
2014. júl. 23. 16:07
1/8 anonim válasza:
Yepp!! ^-^ A felsoroltak közül mindet bírom. :D De ezek mellet még hallgatok: Metallicát, Tankcsapdát, Guns n'Roses-t, Iron Maident. :D
15F
2/8 A kérdező kommentje:
Mettalicát én is elhallgatom, a Tankcsapdából viszont a régebbit szeretem, a mostani szerintem nem az igazi már :( de ha már hazai rock még a Depressziót szeretem nagyon még :3 Bár én punkrock orientáltabb vónék,bár zenei palletám vegyes :P
De jó tudni, hogy még vannak olyan emberek, akiket nem a "tömegzene" hajt :)
2014. júl. 24. 13:34
7/8 anonim válasza:
Hát sokkal fiatalabb vagyok, de azért itt van még egy lány :D 13/L
8/8 anonim válasza:
én 17 vagyok és a felsoroltak közül egyedül a Sex Pistols az, amelyiket szeretem(: a green day régebbi dalaikat kedveltem... :/ amúgy BMTH, A7X, Nirvana, Green River, Foo Fighters, Asking Alexandria, stb féle zenéket szeretem:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!