Ti elmondanátok neki?
17 éves fiú vagyok, most leszek 11. osztályos és van egy lány, akit 9 óta ismerek, osztálytársam. Vele mindent meg tudtam és tudok beszélni. Múltkor telefonon beszéltünk, részletesen elmondott mindent arról, hogy táborban volt, ott egy fiúval közelebbi viszonyban volt érzelmileg, de a fiú kedvesen elutasította. Meg ez az eset előtt is mindent meg tudtunk beszélni, hogy ki tetszik neki a fiúk közül, kikkel szokott beszélni és, hogy mit. Néha még olyan nagyon lányos dolgokról is előttem beszélnek, pl. melltartó, ki milyet hord, vagy, hogy az öltözőben a csajokon milyen alsónemű van, stb. Már többször is mondták, hogy én egy kivételes fiú vagyok, előttem el mernek mondani ilyen dolgokat, meg, hogy én nem vagyok olyan mint a többi srác, velem normálisan lehet mindenről beszélni, én meghallgatom őket és mindig őszinte tanácsot adok. Eddig még nem mertem neki elmondani, hogy meleg vagyok, igazából senkinek sem, errefelé nem nézik jó szemmel az ilyen dolgot. De ő nekem nagyon különleges és kölcsönösen megbízunk egymásban, én sem adom tovább amit ő mond, meg ő sem szokta, amikor én mondok neki olyan dolgot. Viszont azt sem akarom, hogy emiatt a barátságunk tönkremenjen. :/
Nem tudom mit kellene tennem :(
nekem is ugyan ez a helyzet volt ,fiú vagyok es meleg ,a legjobb barátom egy lány ( volt ) aki ,amikor azt tudta h heteró vagyok tett 1-2 negatív megjegyzést a melegekről, azt hittem h meg fog utálni a melegségem miatt mert látszólag utálta a melegeket. Végül elmondtam neki és a fejét fogta és nevetett vagyis inkább kuncogott. Azóta mondjuk már nem tartjuk a kapcsolatot egy teljesen más ok miatt ( más emberek kavartak ) eltávolodtunk egymástól de nem utáljuk egymást, es nem mondja el ezt a titkomat senkinek megha nem is vagyunk annyira joban mint anno.
szerintem mond el neki ,en meg ilyenekrol sosem bszeltem lannyal szoval tenyleg kulonleges szemely lhetsz ,es ha elmondod akkor erezni fogja h te is fontosnak tartod ot es a baratsagotok meg szorosabb lesz. es ki veszitene el egy olyan embert amelegsege miat akivel mindent meg tud beszelni meg a lanyos temakat is ? :)
bocsi az ekezetek miatt nem geprol irok
Semmi baj :) Érthető volt számomra így is.
Lehet az új tanévben elmondom neki valahogy, addig felkészülök rá, lehet, hogy sejti is egy kicsit a dolgot, mert általában a hetero srácok valóban nem szoktak olyanokat csinálni, mint amiket én.
Pont ugyan ilyen helyzetben vagyok én is, és aki azt hiszi, hogy feltűnne nekik az szerintem téved, mert olyanokat mondogatnak, hogy de jó hogy van egy olyan normális srác aki nem a farkára hallgat, meg ilyenek, szóval nem mindig olyan egyszerű ez a dolog.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!