Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti elmondanátok neki?

Ti elmondanátok neki?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, most leszek 11. osztályos és van egy lány, akit 9 óta ismerek, osztálytársam. Vele mindent meg tudtam és tudok beszélni. Múltkor telefonon beszéltünk, részletesen elmondott mindent arról, hogy táborban volt, ott egy fiúval közelebbi viszonyban volt érzelmileg, de a fiú kedvesen elutasította. Meg ez az eset előtt is mindent meg tudtunk beszélni, hogy ki tetszik neki a fiúk közül, kikkel szokott beszélni és, hogy mit. Néha még olyan nagyon lányos dolgokról is előttem beszélnek, pl. melltartó, ki milyet hord, vagy, hogy az öltözőben a csajokon milyen alsónemű van, stb. Már többször is mondták, hogy én egy kivételes fiú vagyok, előttem el mernek mondani ilyen dolgokat, meg, hogy én nem vagyok olyan mint a többi srác, velem normálisan lehet mindenről beszélni, én meghallgatom őket és mindig őszinte tanácsot adok. Eddig még nem mertem neki elmondani, hogy meleg vagyok, igazából senkinek sem, errefelé nem nézik jó szemmel az ilyen dolgot. De ő nekem nagyon különleges és kölcsönösen megbízunk egymásban, én sem adom tovább amit ő mond, meg ő sem szokta, amikor én mondok neki olyan dolgot. Viszont azt sem akarom, hogy emiatt a barátságunk tönkremenjen. :/

Nem tudom mit kellene tennem :(

2014. júl. 22. 18:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem sértegeti akarlak. Egyszerűen ledöbbentem, hogy 17 éves lányok ilyen szinten vannak...
2014. júl. 22. 19:36
 12/18 A kérdező kommentje:
Jah, arra a fehérneműs dologra gondolsz? :D azon én is csak mosolyogtam xD
2014. júl. 22. 19:38
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Az a másik. A meleg profilokra gondoltam...
2014. júl. 22. 19:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Mivel senki olyannal nem tudott élőben beszélgetni, én nem mondtam el neki, ezért úgy gondoltam, beszéljen neten, akkor velük, így küldtem neki át 4-5 profilt.
2014. júl. 22. 19:53
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem is ugyan ez a helyzet volt ,fiú vagyok es meleg ,a legjobb barátom egy lány ( volt ) aki ,amikor azt tudta h heteró vagyok tett 1-2 negatív megjegyzést a melegekről, azt hittem h meg fog utálni a melegségem miatt mert látszólag utálta a melegeket. Végül elmondtam neki és a fejét fogta és nevetett vagyis inkább kuncogott. Azóta mondjuk már nem tartjuk a kapcsolatot egy teljesen más ok miatt ( más emberek kavartak ) eltávolodtunk egymástól de nem utáljuk egymást, es nem mondja el ezt a titkomat senkinek megha nem is vagyunk annyira joban mint anno.

szerintem mond el neki ,en meg ilyenekrol sosem bszeltem lannyal szoval tenyleg kulonleges szemely lhetsz ,es ha elmondod akkor erezni fogja h te is fontosnak tartod ot es a baratsagotok meg szorosabb lesz. es ki veszitene el egy olyan embert amelegsege miat akivel mindent meg tud beszelni meg a lanyos temakat is ? :)

bocsi az ekezetek miatt nem geprol irok

2014. júl. 22. 23:06
 16/18 A kérdező kommentje:

Semmi baj :) Érthető volt számomra így is.

Lehet az új tanévben elmondom neki valahogy, addig felkészülök rá, lehet, hogy sejti is egy kicsit a dolgot, mert általában a hetero srácok valóban nem szoktak olyanokat csinálni, mint amiket én.

2014. júl. 22. 23:10
 17/18 anonim válasza:
100%

Pont ugyan ilyen helyzetben vagyok én is, és aki azt hiszi, hogy feltűnne nekik az szerintem téved, mert olyanokat mondogatnak, hogy de jó hogy van egy olyan normális srác aki nem a farkára hallgat, meg ilyenek, szóval nem mindig olyan egyszerű ez a dolog.

17/f

2014. júl. 23. 13:05
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a tanevben ugyan igy voltam. Meleg vagyok (kulonbseg annyi hogy en 7-es voltam nem 11-es.) es van egy 8-os any akivel nagyon jobba vagyok. Tudtam hogy tamogatja a melegeket, mert kint volt a Budapest Prideon meg nezzi a Lush nevu YT csatornat. (aki ismeri erti merol beszelek.) Feltem neki elmondani mert oke hogy jol all hoza az LMBTQ kozoseghez de akkor is feltem. 3 napal tanevzaron suliba osszefutotunk es mazlim volt mer ures volt az emelet. Elmondtam neki. nNagyon jol allt hoza csak eloszor nezet egy nagyot mert szerinte egyaltalan nem ugy nezzek ki mint aki meleg. Beszelgetunk egy jot, persze kozben ki derult szamara hogy szerelmes vagyok egyik oszt. tarsamba, plane ugy hogy egy pindurit nagyon homofob a srac. Megert neki elmondani mert skype-on szoktunk beszelgetni a fiukrol :D Mond el enki szerintem, jo lesz neked meg neki is. ha lene kerdesed ezel kapcsolatban akkor irj pm-et. (Bocs hogy nem tok normalisan irni csak angol bill. vagyok es hab a tortan hogy diszgrapias is.)
2014. júl. 23. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!