Ti mit gondolnátok, ha ezzel szembesülnétek egy barátotok kapcsán?
Figyelt kérdés
Találkozol valakivel, majd megbeszélitek, hogy tartjátok a kapcsolatot Facebookon, mert mindkettőtök számára az a legelérhetőbb, és legolcsóbb beszélgetési forma, mivel nem éltek egymáshoz közel. Erre te rákeresel a nevére a keresőben, és kiadja mindkét profilját. Az egyik régebbi, van sok ismerőse, ki van rendesen töltve a személyes adatok rész, meg ilyesmik, a másik pedig összecsapva van létrehozva, van kb maroknyi ismerőse, és kész. És téged erről jelöl be. Miért nem meri megkockáztatni hogy a rendes profiljában legyél ismerőse? Nektek ebből mi jönne le mint következtetés? 19L2014. júl. 21. 12:54
1/4 anonim válasza:
Az egyik a nyilvános profil, ahol fü-fa-virág be van jelölve, a másik meg a privát, ahol csak azok, akik fontosak, akiket nem akar nyilvánosságra hozni.
2/4 anonim válasza:
Én biztos rákérdeznék, mert egyszerűen nem tudnám hova tenni. Lehet van egy tök elfogadható magyarázata.
20L
3/4 anonim válasza:
Én már csináltam ilyet, és pont azért, amit az első (?) vàlaszoló írt. Az egyiken kb. mindenki ismerősöm volt, család/tanàrok/boldog-boldogtalan akivel valaha beszéltem és bejelölt, a másikon csak a legjobb barátaim. Csak a másodikra töltöttem képeket, posztoltam stb... azóta persze rájöttem, hogy be lehet állítani, melyik postomat pontosan kik lássák, de nekem akkor egyszerűbb volt egy teljesen másik profillal megoldani.
4/4 anonim válasza:
Nekem is kettő van, az egyik ahol mindenféle netes meg összevissza ismeretlen van jelölve, ezzel nem nagyon foglalkozok, a másik meg egy olyan amin csak a fontosabb embereket jelölöm be, akiket személyesen is ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!