Tudtok tanácsot adni hogy mitévő legyek? Volt már más is így?
Figyelt kérdés
Magányosnak érzem magam, nem úgy látom ha teszek valamit egy "barátért" annak van eredménye. Jó lehet hogy a barátság feltétlen de például akikkel jóban vagyok a suliban azok szünetben nem keresnek, ha én keresem őket akkor nem érnek rá, akivel egyik nap jól elbeszélgetek az a másik nap felszívódik. Hosszú távon is ez a probléma, akivel éveken keresztül jóban voltam azok minden előjel nélkül hátra hagynak. A legjobb lánybarátom is akit a legbiztosabb pontnak tartottam most megremegni látszik egy új társaság miatt. Gyakorlatilak senkim nincs mindenki megy jön, olyan ez mintha mindenki anélkül hagyna ott hogy elmondaná mi a baj velem. Nem tudom hogy normális e ez aki fontos nekem eltünik, és mindez olyan hamar, kedveskedek, jókat beszélgetek aztán másnap semmi aztàn ha én nem írok vagy hívom fel el vagyok felejtve :(2014. júl. 20. 01:54
1/10 anonim válasza:
Kicsit rossz időpontban írtad ki a kérdést, esetleg délután próbáld meg újra. Amúgy én tudom miről beszélsz. Rólam is megfeledkeznek egy szempillantás alatt ha én nem keresem a másikat. Egy kib-a-szott szellemnek érzem néha magam és nem tudom mi a megoldás.
2/10 anonim válasza:
Én megkérdezném valamelyikőjüket négyszemközt, hogy látja ezt a dolgot. Lehet, azt gondolják, te úgy is ott vagy nekik. Normális, ha ilyen fiatalon az ember keresi a különböző társaságokat, persze ez nem azt jelenti, hogy másokat fel kell áldozni érte.
3/10 anonim válasza:
Én évek óta így vagyok ezzel, annyira elegem lett emiatt az emberekből, hogy már én magam kerülök mindenféle kapcsolatot a régebbi barátaimmal, ismerősökkel, stb. Nem tudom, mi lehet a megoldás a problémára, de azt biztosra mondom, hogy oda NE süllyedj, mint én, mert baromi szar. Napok óta senkivel nem beszéltem.
4/10 anonim válasza:
Furcsa ezeket olvasni.
Azt hittem bennem van a hiba.
Az utolsó 10 facebook üzenetemből kb 6 an nem válaszoltak vissza nekem napok óta.
Tudom,tudom.
Nyár van, zajlik az élet.
De akkor is.
Tiszteljük már meg a másikat annyival, hogy visszavakkantunk neki valamit.
Nem?
Ez meg hogy ők nem keresnek.
Hát igen.
Kevés az igazi barát.
5/10 A kérdező kommentje:
:\ eléggé fájdalmas, nem tudom mi lehet a baj. Ha rákérdezek hogy pl jellemezzenek pozitív negatív szempontbol akkor akárhogy is nézem a pozitívnál mondják hogy örülnek hogy megismertek a negatívnál meg nincs semmi súlyos dolog nincs ami ezt eredményezheti.
2014. júl. 20. 11:49
6/10 anonim válasza:
Lehet, hogy csak azért szeretik a te keresed őket, mert jo érzés, ha valakinek fontos vagy. En például azért nem szoktam elhivni valakit, mert felek, hogy mi lesz, ha utal. Amúgy hany eves vagy?
7/10 A kérdező kommentje:
17
2014. júl. 20. 14:32
8/10 anonim válasza:
Magamra ismertem egy részből a sztorid alapján. Ugyanez ment egy ideig velem is. De utánna kezembe vettem az életem és kerestem más barátokat. Időről időre jó ,hogy ha újemberekkel ismerkedünk, a műlton meg minnél keveset rágódni. Nekem az segített , h 180 fokban meg változtam :)
9/10 anonim válasza:
A legszebb barátság sem bírja el, hogy valakire rátelepedj. Tudni kell időben visszavonulót fújni. A partner is ember, neki is szüksége van magányra, illetve előfordul, hogy per pill más társaságára vágyik.
10/10 anonim válasza:
Először is, tanuld meg hogy csak magadra számíthatsz az életben. Az hogy a "barátaid" így viselkednek azért elég ronda dolog. Ha tényleg eleged van ebből a helyzetbő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!