Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehetek szerelmes a legjobb...

Lehetek szerelmes a legjobb haveromba?

Figyelt kérdés
Ő is, én is 16 éves fiúk vagyunk. Én nem vagyok meleg és úgy tudom ő sem. Nagyon jóban vagyunk, úgy értjük meg egymást, mintha nem külön emberek lennénk, nem gondolkozunk mindenről ugyan úgy (ez nem baj) de bármikor tudunk beszélni bármiről, bárhol. Utóbbi időben viszont mintha elkezdtem volna érezni valamit iránta. Lehetek szerelmes belé??

2014. júl. 18. 18:22
1 2
 11/15 anonim válasza:

Igen, de ha heterok vagytok, akkor csóknál tovább nem mehet el.

Pár évvel fiatalabb voltam, mint te most, amikor legjobb haverommal csókolóztunk, de tovább nem mentünk. Hetero vagyok egyébként, az volt az első és utolsó alkalmam fiúval.

2014. júl. 27. 02:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"de ha heterok vagytok, akkor csóknál tovább nem mehet el."

Már ne haragudj, de miért pont az a heteróság határa? Azt hiszem, rábízhatjuk a kérdezőre a dolgot. :)

2014. júl. 27. 02:33
 13/15 A kérdező kommentje:
Nemrég olvastam valahol a pánszexualitásról. Lehet, hogy itt az áll fönn?
2014. júl. 27. 11:34
 14/15 anonim válasza:
Az is lehet, de az sem változtat azon a tényen, hogy szerelmes vagy-e vagy sem. Szóval ne címkéket próbálj találni, azzal még ráérsz, miközben fokozatosan megismered magadat. Azt találd ki, hogy mit érzel, és mit akarsz ezzel kezdeni.
2014. júl. 27. 12:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Pont ezt akartam mondani én is, hogy a címkézés/skatulyázás oly mindegy, a kérdés az, hogy mit éreztek egymás iránt. Skatulyákba majd úgyis beraknak mások, nem kell magadat is skatulyáznod.
2014. júl. 27. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!