Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sátrazás! ' félelem?

Sátrazás! ' félelem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagyon pókfóbiás vagyok de nyaralni megyünk és a barátnőmmel lennénk egy két személyes sátorba . A gondok ezzel én pánikrohamot kapok szinte a pókoktól ő meg retteg éjszaka még nálunk sem mert aludni. Én nagyon várom meg minden de nem tudtok valamit hogy ezek a dolgok ne jelentsenek problémát?

2014. júl. 16. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Izgalmas éjszakátok lesz, az már biztos :D
2014. júl. 16. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg vicces lesz. A pók még a könnyebbik dolog, mert ha folyton ügyeltek rá, hogy fel legyen húzva a sátor fala, vagy a szúnyogháló, akkor nem tudnak bejönni a bogarak, és persze vigyél valamilyen rovarirtót ha ennyire rettegsz tőlük. A barátnőd viszont nem tudom hogy gondolja a sátrazást, mondjuk az jó, ha kicsit szokja a dolgokat.
2014. júl. 16. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Érezzétek jól magatokat, fáradjatok le nap közbe, így az alvás nem lesz gond. A pókokkal meg ne foglalkozz, nem hiszem hogy sokkal fogsz találkozni, hacsak nem keresed őket. Jó, persze zuhanyzóban, wc-ben kempingeknél gyakoriak, de azok is csak ülnek a sarokban és csak röhögnek szegény pókok rajtad, hogy pont tőlük félsz, mikor nem akarnak bántani sem. :) Felfogás kérdése az egész, ha megértenéd hogy semmi veszélyt nem jelent akkor nem félnél.
2014. júl. 16. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi amikor raktuk össze a sátrat 4 cm-es pókot láttam ott mászkálni, és ha belegondolok, hogy az ő közéleben aludtam...
2014. júl. 16. 20:34
 5/5 Luluka97 válasza:
én is írtozók a pókoktól
2014. júl. 19. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!