Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az ember tényleg ennyire...

Az ember tényleg ennyire betud folyasolni, és ilyen befolyásolható?

Figyelt kérdés

Igazából, nem nagyon akartam elmondani senkinek, mert kicsit gyerekes (szóval, köszi de ilyen kommentek nem érdekelnek :) )

Arról van szó, hogy jóba lettem egy évvel ezelőtt egy lánnyal, meg sokat beszéltünk, barátnők lettünk. De mint majdnem minden embernek nekem és neki is meg vannak az úgynevezett ellenségei. En is nagyon utáljuk egymást egy lánnyal, mindig méreget mint egy kapca rongyot, es az a barátnőmnek is feltűnt kar, mondta is, hogy biztos nagyon utál.

Na mar most, ez a barátnőm es az ő barátnője(mondjuk legyen Y NEVEZETŰ ), meg egy masik barátnője (aki nagy barátnője az ugy nevezett utalomnak) elmentek egy közös bulizos nyaralásra par napra, ahova ment ez az utalkozom. Es az ugy nevezett barátnőm mar olyan szinten joba is lett ezzel, hogy közös képet is posztolt,sőt nekem meg becézgetve is ir rola (mármint mesélt egy történetet, amiben becézte a csajt) es eleinte vissza irt gyakran a barátnőm, de most mar csak elolvassa es vissza se ir. Talán onnan gondolom, hogy ot is megfertőzte a csaj, hogy akit fent megemlítem Y-al is jóban voltam, mindig köszönt suliban, meg lajkolgatta a képeimet, de most mar egyszerűen nem, miután joba lett a csajjal. Ez a csaj a baratnoit is ellenem fordította. Nem tudom, miket mondhat rólam de egyszerűen mintha az lenne a célja, hogy askalodjon ellenem. A testveremnek is köszönget amsulis rndezvenyeken, meg lãjkolgatja a képeit.

A lenyeg, hogy elárulva érzem magam az ugy nevezett barátnőm miatt, kicsit alszentnek is tartom, ugyanis, hogy múltkor nekem hisztizett amikor a legjobb barátja bulizott es lefenykepezkedett az ő ellenségével. Meg kicsit felek is, hogy kikotyogta a titkaimat, mert nem egy barátnőjének a titkát mondta mar el. Ráadásul népszerűség függő enyhén szólva, ezért mivel be akarja magat nyalni ahhoz a csaj hoz, igy próbálja meg hogy kibeszel.

Az emberek miert ilyenek? Miert ilyen befolyásolhatók? És, hogy tudjak igy manipulálni az embereket (értem arra a csajra, akit mindenkit ellenem fordít...)

2014. júl. 12. 15:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát vannak sajnos ilyen emberek akik bármire képesek egy kis hírnévért. A lényeg,hogy szerintem jobban válogasd meg,hogy kinek mit mondasz el,még akkor is ha ő nem mondott el senkinek semmit,de ha igen akkor tényleg legyél egy kicsit elővigyázatosabb.
2014. júl. 12. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!