Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Azt szeretném mehgtudni hogy...

Azt szeretném mehgtudni hogy ez lehet e ez a barátság több?

Figyelt kérdés
Van egy legjobb lány barátom 2,5 éve. Nagyon bízunk egymásban mindent elmondunk egymásnak. Osztálykiránduláson haverom megbántotta és sírt én megvigasztaltam és megöleltem. Azóta már egymás kezét is megfogjuk. Az ölelés óta valami van köztünk sokkal szorosabb lett ez a barátság. Azóta már kétszer is megöleltem. Én szerelmes vagyok belé. Ő ezt tudja és mikor megirtam neki hogy sajnálom hogy bekavartam ezzel a dologgal azt írta rá hogy nem kavartam be. Szerintetek van esély szerelemre vagy csak szimpla legjobb barát. Ja és odabújt hozzám egyszer osztálykiránduláson. Köszönöm a válaszokat.

2014. júl. 11. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:
nehéz helyzet, talán lehet belőle valami, de ezzel a barátságotokat kockáztatnátok. jól gondold meg, hogy mennyit ér neked a barátsága. (persze a legjobb forgatókönyv az, hogy összejöttök és együtt lesztek életetek végéig, de ez sajnos nem annyira gyakori.)
2014. júl. 11. 18:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Na, ez egy érdekes helyzet. Több ilyen típusú kérdést olvastam már, és most inkább csak általánosságban fejtem ki a véleményemet.

Nagyon-nagyon sok mindentől függ ez a dolog. Minden ilyen kapcsolat más és más. Nekem például az furcsa, hogy az ölelés ekkora "sokk" a kapcsolatban, nekem ez természetes, hogy van egy kapcsolatban testi érintkezés.

Rettentő nagy intelligencia kell ahhoz, hogy belássa valaki az ilyen helyzeteket. A lányok jobban szeretik kimutatni az érzelmeiket, mint a fiúk. A fiúbarátaik felé is. Be kéne látnod, hogy ő attól még szerethet téged, de nem szerelmes beléd, és ha megölel, akkor nem azt hinni, hogy ő most biztos beléd esett. Nehéz ezt reálisan felmérni, mert aztán lehet, hogy mégis.

Igazából vannak még gondolataim a témával kapcsolatban, csak most nincs "ihletem".

Óvatosan ezzel a beleszerettem dolgokkal, mert ezzel nagyot bukhat. Ha ez tényleg egy jó 2,5 éves kapcsolat, akkor valószínűleg megviselne ha elveszítenéd. Ha a Jóisten úgy akarja, hogy összejöjjetek, akkor össze fogtok, hagyd magad sodródni.

2014. júl. 12. 00:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem sokk hogy megölelt. Volt egy barátnőm őt ugye megöleltem most a lány barátomat öleltem meg és ő máshogy ölelt mint a barátnőm. Mást éreztem az ölelésében mint a volt barátnőmében.
2014. júl. 12. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!