Azt szeretném mehgtudni hogy ez lehet e ez a barátság több?

Na, ez egy érdekes helyzet. Több ilyen típusú kérdést olvastam már, és most inkább csak általánosságban fejtem ki a véleményemet.
Nagyon-nagyon sok mindentől függ ez a dolog. Minden ilyen kapcsolat más és más. Nekem például az furcsa, hogy az ölelés ekkora "sokk" a kapcsolatban, nekem ez természetes, hogy van egy kapcsolatban testi érintkezés.
Rettentő nagy intelligencia kell ahhoz, hogy belássa valaki az ilyen helyzeteket. A lányok jobban szeretik kimutatni az érzelmeiket, mint a fiúk. A fiúbarátaik felé is. Be kéne látnod, hogy ő attól még szerethet téged, de nem szerelmes beléd, és ha megölel, akkor nem azt hinni, hogy ő most biztos beléd esett. Nehéz ezt reálisan felmérni, mert aztán lehet, hogy mégis.
Igazából vannak még gondolataim a témával kapcsolatban, csak most nincs "ihletem".
Óvatosan ezzel a beleszerettem dolgokkal, mert ezzel nagyot bukhat. Ha ez tényleg egy jó 2,5 éves kapcsolat, akkor valószínűleg megviselne ha elveszítenéd. Ha a Jóisten úgy akarja, hogy összejöjjetek, akkor össze fogtok, hagyd magad sodródni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!