Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van itt olyan zsidó származású...

Van itt olyan zsidó származású személy aki kicsit segítene megtanulni a héber nyelvet, legalább egy kicsit?

Figyelt kérdés
Szeretnék néhány mondatot megtanulni,ugyanis van egy jó ismerősöm,akiről tudom hogy zsidó származású,és szeretném "meglepni" :) Amúgy egy totál rendes figura,és jól kijövünk,de őt nem akartam megkérni,mert akkor az úgy már nem buli. :) A csípős megjegyzéseket légyszi ne nekem. Köszi!
2014. júl. 12. 10:23
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Attól hogy az ismerősöd zsidó mi garantálja hogy ő tud egyáltalán héberül??
2014. júl. 12. 10:47
 2/29 A kérdező kommentje:
Tud.... Zsinagógába jár....
2014. júl. 12. 10:50
 3/29 anonim ***** válasza:
hát én zsidó vagyok, járok zsinagógába, (nem rendszeresen) de nem tudok héberül :D egyáltalán nem egyértelmű! :D
2014. júl. 12. 10:54
 4/29 A kérdező kommentje:
Imádkozni tudsz héberül? mert azt is szeretnék :) keresztény vagyok,katolikus. de Isten egy van. :)
2014. júl. 12. 11:01
 5/29 anonim ***** válasza:
37%
Ha zsinagógába jár akkor biztos tud héberül. Hát ennyi ésszel nem is lep meg hogy katolikus vagy...
2014. júl. 12. 12:34
 6/29 A kérdező kommentje:
Bolond.... én tudom hogy tud,és kész... egyébként milyen az ha én annak vallom magam ami vagyok,és nem ismerem a nyelvet... szerintem egy ilyen öntudatú nép tagjai biztosan érdeklődnek egy picit a saját nyelvük után. max nem akarják kiadni a dolgaikat...
2014. júl. 12. 12:45
 7/29 anonim ***** válasza:
57%
Rosszul tetted fel a kérdést kedves kérdező. Ingyen egyetlen zsidó sem fog neked megtenni semmit.
2014. júl. 12. 13:07
 8/29 anonim ***** válasza:
49%

"szerintem egy ilyen öntudatú nép tagjai biztosan érdeklődnek egy picit a saját nyelvük után. max nem akarják kiadni a dolgaikat..."

Na, tényleg látszik, hogy katolikus vagy. No, de azt nem tanitották meg neked, hogy mindenki magából indul ki?

2014. júl. 12. 13:19
 9/29 anonim ***** válasza:
38%
Aki meg Magyarországon él és Buddhista, az tud hindiül, aki Iszlám az tud arabul, aki meg zsidó vallású az mind beszél héberül. Kérdező te amúgy nagyon ostoba vagy...
2014. júl. 12. 14:06
 10/29 anonim ***** válasza:
Valszeg ha elkezdenél neki karattyolni, nézne tágra nyílt szemekkel, hogy ennek a hülyének meg mi baja...
2014. júl. 12. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!