Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti ha néztek valakit, pl: úgy...

Ti ha néztek valakit, pl: úgy hogy az adott személy nem látja, , azt miért teszitek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 21:18
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ha pedig észlelem,elfordul mintha nem is nézett volna
2014. jún. 1. 21:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Mert én mindig megfigyelek embereket, vagy szörnyülködök rajtuk. Ha nem is nézek rájuk, van, hogy hallgatom a beszélgetésüket, ha érdekes, levonom a sajt magam következtetéseit. Öregkoromra én is olyasféle térfigyelőrendszer leszek, az tuti.
2014. jún. 1. 21:24
 3/11 A kérdező kommentje:
csak hogy én nem beszélgettem azzal az illetővel.
2014. jún. 1. 21:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Mert tetszik az a valaki, szerintem ez egyértelmű.
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol olvastad, de én sem...
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, hogy más mit csinál, így nem bámulok senkit.
2014. jún. 1. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát, buszon szokott előfordulni. Próbálom kitalálni, hogy az illető honnan jött és hova tart az alapján, hogy mi van rajta, nála, hogy viselkedik, telefonál-e, és ha igen, akkor miről. A szóhasználatából, a mozdulataiból, a mimikájából igyekszem leszűrni, hogy milyen ember lehet, és hogy vajon lenne-e közös témánk. Persze van olyan is, akinek a közelébe kerülve elfog az a kölcsönös nyugalom-érzés, hogy ismerjük egymást, hogy jó csapat lennénk, és szavak nélkül tudunk beszélgetni.
2014. jún. 1. 21:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezt akarod hallani, tessék: szerelmes beléd.
2014. jún. 1. 22:19
 9/11 A kérdező kommentje:
8-as semmi ilyesmit nem akartam hallani,erre még csak nem is gondoltam amit te most írtál "szerelmes belém" túl erős szavakat használtál nem gondolod?
2014. jún. 2. 00:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Én csak akkor figyelek valakit ha

- irigylem az alakját/haját/stílusát

- Elborzadok hogy lehet 'így' kinézni/felöltözni

- Tetszik (srác)

Mivel szemezgetni nem szeretek, sőt szinte már képtelen vagyok rá, nem úgy nézek meg valakit, hogy feltűnjek neki.

2014. jún. 2. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!