Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Bővebben lejebb.

Mit tegyek? Bővebben lejebb.

Figyelt kérdés
Van egy lány barátom,aki már nagyon régóta hajtogatja hogy akar egy vans cipőt.És én az eggyik nap elhatároztam,hogy megveszem neki.Ezt fel is ajánlottam illedelmesen,de ő aztmondta hogy nem fogadja el smemiképp,de én erőszakoskodtam hogy én akkoris meg akarom venni neki.az volt az indoka hogy ez sok pénz.a végén már aztmondta nekem hogy ne akarjam ráerőltetni a pénzem,és akkor már kezdtem magamat kínosan érezni.pedig én csak kicsit kedveskedni akartam,lehet "gáznak" érezte volna ha elfogadja?:s
2014. júl. 6. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen. Ráadásul egy ajándék csak akkor ér valamit, ha az ajándékozott fél örül neki. Nem kellett volna erőszakoskodnod. Kérj tőle mihamarabb bocsánatot, ha meg akarod őrizni a "barátságotok".

Amúgy jól sejtem hogy több is van ebben a dologban mint baráti gesztus?

2014. júl. 6. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Elbaxsztad!

Meg kellett volna venned neki ,csak tudod hányas a lába...

Úgy már nem utasíthatott volna vissza,és biztos örűlt volna neki(este garantált dugimuri:D)

2014. júl. 6. 21:33
 3/7 A kérdező kommentje:
és ha megvenném neki mégis és a kezébe nyomnám mit szólna? :D amúgy igen többet érzek iránta kicsit..és próbálom valamivel jelezni igaz már mondtam neki nem mondott rá semmit útközben barátnőm is volt és akarom jelezni hogy még mindig szeretem..
2014. júl. 6. 21:37
 4/7 A kérdező kommentje:
és amúgy kicsit késve de leírom hogy örülne neki,igazából azt mondtam indoknak hogy elfelejtettem a névnapját,és ezzel akarom kiengesztelni de ő rá kontrázott hogy ő sem vett nekem semmit szülinapomra és kvittek vagyunk..
2014. júl. 6. 22:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Kár ezt a dolgot erőltetni. Ha határozottan tiltakozott akkor ez már veszett ügy. A büszkeség erősebb a vágynál. Főleg ha a vágy tárgya egy pár cipő. Ha akarsz tőle még valamit akkor ne ásd el magad egy ilyen piti dologgal.

1# voltam.

2014. júl. 6. 23:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez a tervem elég sz*rul sült el a válaszokat olvasva..hogy kérjek tőle bocsánatot? :s
2014. júl. 7. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Pl.:

-Szia! Ne haragudj a múltkori cipős dolog miatt, csak szerettem volna, ha olyat adhattam volna aminek örülnél. Remélem nem vetted zokon.

Egy ilyenre senki sem lázad vissza. Nem nagy ügy :)

2014. júl. 7. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!