Miért elutasító a legjobb barátnőm? (lejebb több)
Figyelt kérdés
Na az van, hogy régebben tök jól elvoltunk,de ő most nagyon megváltozott. Szerintetek mi lehet a baja? Nem tudom mit köettem le ő felé pedig szerintem nem csináltam semmi. Megkérdeztem tőle mi a baja és azt mondta semmi.Szerintetek az befolyásolja, hogy a kedvenc tanárommal többet voltam? Talán féltékeny rám amiatt mert én velem sokat foglalkozik?
Segítsetek légyszííí!!! Köszönöm előre is. :)
2013. okt. 28. 09:05
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy egy kicsit rádunt. Igazán jobbat nem tudok mondani, de ha féltékenység állna a dolog hátterében, azt elmondta volna, amikor kérdezted, mi baja.
2/3 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van.
De a tanárom szerint is ez a baja, de lehet nem meri elmondani.:/
2013. okt. 28. 18:05
3/3 anonim válasza:
Gondolom még eléggé fiatal vagy. (Nem kritikának szántam) :) Az ember barátai, társaságai állandóan változnak, amint mi is változunk. Ez egy természetes folyamat. Vannak korszakok, amikor mással lesz dolgod, mással érzed jól magad. Ez rendben van. Nem kell miatta bánkódni. Ettől nem leszel még vele rosszban, csak mással töltöd az idődet. Hány ilyen barátom, barátnőm volt már nekem is...! Ne ijedj meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!