Mit tegyek? Nagyob egyedül érzem magam.
Van két barátnőm,de mindkettőjüknek megvan a legjobb barátjuk. Az egyik most nincs itthon és nem is lesz egész nyáron, a másik meg pasizik ami persze nem baj,csak én annyira vártam a nyári szünetet és naívan azt hittem hogy egy csomó mindent fogunk csinálni. De igazából semmi sem jött össze. Elegem van hogy mindig én vagyok a gyertyatartó és abból is egyedül vagyok. Sajna nem tudok egyből megnyílni mások előtt...:(jó lenne ha lenne valaki akinek én is fontos vagyok
18/L
Unatkozol adhatok bőven munkát :)
Ne izgulj,próbáld meg hasznosan eltölteni a nyarat,próbálj meg csajos bulikat is összehozni(ahová nem lehet pasit vinni)
Amúgy barátnőd pasijának nincsen barátja akivel összeismerkedhetnél ?
Ha van valami hobbid akkor ideje azt gyakorolnod is csak közösségben.Pl ha szeretsz kosarazni akkor keress helyi klubbot és csatlakozz hozzájuk.Ha szeretsz túrázni,akkor erre is van rengeteg klub és elég sűrűn csinálnak hirdetett ingyenes túrákat(vannak biciklitúrák is)
Valószínű azért van mert túl jó vagy az emberekhez ez furán hangzik de én is így vagyok vele
állandóan segítek még annak is aki rossz velem mindenkinek a legjobb barátja olyan aki csak vele foglalkozik így segítőkészen és mással meg rosszul/rosszabbúl szóval ha mindenkivel jó vagy mindenki azt érzi hogy neki olyan vagy mint mindenki más :) 16F
Ismerős érzés..
Nekem 3 legjobb barátnőm volt/van,de az egyik megharagudott rám egy hülyeség miatt,úgyhogy már vagy kb 2 hónapja nem beszéltünk,és már van is új legjobb barátnője..(y)
A másik 2 évvel idősebb nálam,ami persze nem baj..csak hát ugye neki is megvan a maga "társasága".
A harmadik pedig állandóan pasizik,és másokkal lóg,szóval...
pedig én is annyira vártam már,hogy nyár legyen..:s
Próbáld meg lekötni magad valamivel,olvass könyvet,keress barátokat közösségi oldalakon..:)Én is ezzel próbálkozom jelenleg.
Ilyenkor igazi gyógyír lehet egy háziállat is (kutya,macska,nyuszi..stb),persze csak olyan helyen ahol van lehetőség a gondozására.:)
Szia!
Én is így érzem magam néha.
Van sok barátnőm és én is azt hittem mint te, hogy jajj de jó jön a nyár sokat találkozunk..Hát persze.
Szinte mindegyik dolgozik ha meg nem akkor a pasijukkal vannak.
Ha van kedved beszélhetünk :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!