Ha valakivel jóba vagyok, de élőben csak ritkán tudunk találkozni, facebookon milyen gyakran írjak neki?
Figyelt kérdés
Legszívesebben heti több alkalommal élőben találkoznék vele, de nem lehet, ő dolgozik és egy 25 km-re lévő városban él, oda nekem figyelembe kell venni a buszmenetrendet is. Csak ritkán jöhet össze a dolog.
Így facebookon kell vele többnyire beszélgetnem, de milyen gyakran írhatok rá, ha nem akarom, hogy megunjon, besokalljon, vagy ilyesmi?
2014. júl. 4. 19:52
1/2 anonim válasza:
Nem tudom. Ez igazándiból barátság kérdése. Többször is ráírhatsz, de a mértéket neked kell tudnod. Aztán hagyd, hogy ő keressen fel...
Nekem ilyen barátságból lett mindennapi beszélgetés. És vagy ő, vagy én keresem fel.
14/L
2/2 anonim válasza:
Mennyit beszéltek facebookon, vagy milyen gyakran?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!