Jogosan akadtam ki a lakótársnőmre aki egyben barátnő is?
Egy volt pasijával jött össze aki fenyegette terrorizálta anno.
Őszig még együtt élünk akkor én elköltözöm mert vettünk házat a párommal.
Az albi az én nevemen ergo enyém a felelősség.
Tegnapelőtt a házban aludtam a párom már ott van,itt az albiban én a felmondási időm töltöm.
Szóval barátnőm azt mondta egyedül lesz itthon,itt alszik.
De tegnap reggel kiderült,hogy a kiszámíthatatlan pasija is itt aludt illetve reggel több órát egyedül volt itt mert a barátnőm ment dolgozni és hagyott neki kulcsot.
Itt a berendezett albi+az összes cuccom még és kiakadtam,hogy hogyan hagyhatta a lakásban a pasit.
Ez egy reggel kiírt üzenet alapján derült ki amúgy,a csajszi elköszön a sráctól,kint maradt az konyhaasztalon és láttam.
Még nem találkoztam azóta a barátnőmmel mert én pont ellentétesen dolgozom.
Ja,még annyit,hogy mindenki ki van akadva,hogy megint ezzel a ....al van,még az anyja is kibukott.jogosan húzom fel magam?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Szerintetek közöljem vele,hogy ez nem oké,vagy szimplán szakítsak majd meg vele minden kapcsolatot?nagyon haragszom rá.egy másik làny már nem is beszél vele mióta ezzel a sráccal van ismét,mondván ő a lelki tàrsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!