Vélemény? Többi lent
Legjobb barátnőm:
- iszik
- cigizik
- bulizni jár
- a pasijánál alszik (a szülei tudta nélkül)
- épp, hogy betöltötte a 14-et, elvesztette a szüzességét
Szerintetek ri*anc?
Én is ilyen voltam ennyi idősen, most 3 cégem is van, bár vagy már nem buliztam 3 éve és nem cigizek.
25F
Erről nagyon nem lehet véleményt alkotni, normálisan viselkedő ember legyen az 14-25éves lenézi az ilyet
Úgy látszik mindent elkövet, és meg is tesz annak érdekében hogy olyan életet éljen amilyet szerinte kiváltság, és vagányság élni.
Miskolcon is vannak ilyen emberek akik 14-15 de gyakorta 16 évesen már, ezeket csinálják. Szégyenek, és csicskák egytől egyig, nem is sajnálom őket, egyedül az épp aktuális csávó jár jól, hogy szét tudja dugni.
Kérdező Te mit gondolsz ezekről a kis majmokról, szerinted követendő példa, vagy lotyók?
22F
1 pasija van? mióta?
amúgy csak egy mai tini, nem több.
Ha szerintetek ettől ribizli lesz egy lány, akkor ti még nem láttatok r!bancot! :)
A legtöbb tinédzser iszik, cigizik, bulizik. Ez nem újdonság, így volt ez 20 évvel ezelőtt is. Az a helyzet, hogy Gyakorin álszenteskedő, besavanyodott, burokban nevelt, enyhén antiszociális emberek verik a farkukat a mai fiatalság alázására, úgyhogy nem sok értelme van itt véleményt kérni egy kortársadról.
Nyílván elítélendő és káros dolog ilyen fiatalon inni, dohányozni, és az éjszakát járni, de erről szól a tinédzserkor. Inkább most élje ki magát, amíg anyu pénztárjáca finanszírozza a kicsapongásait, és csak az iskola felelőssége van rajta, mint később, családdal, munkahellyel, és befizetendő csekkekkel.
Ahogy nem lett az előző, és az az előtti generáció többsége sem prostituált, drogfüggő, alkoholista, vagy csöves, úgy nem lesz a te barátnődből ilyesféle "rossz ember".
Elavult klisé már a "Kicsapongó tiniből rossz életű ember" sztori. Előfordul, de nem olyan sűrűn, mint azt a Gyakori népe gondolja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!