Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csinaljunk?

Mit csinaljunk?

Figyelt kérdés
Most beszeltem az egyik baratnommel, es kitalaltuk hogy talalkozzunk szerdan, de nem tudjuk mit csinaljunk, hova menjunk mert kreativtalanok vagyunk:DD help pls

#unalom #kreativtalan
2014. jún. 23. 23:41
 1/9 anonim válasza:
Áljatok ki sarokra.
2014. jún. 23. 23:49
 2/9 anonim ***** válasza:
menjetek nudista strandra
2014. jún. 23. 23:50
 3/9 A kérdező kommentje:
*álljatok:*
2014. jún. 23. 23:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Gyertek át Hozzám! :)

Ne már....Tanácstalanok vagytok?Hová fajult ez a mai fiatalság(vagy nem fiatalság? :) )

Na mivel nyár van így tudtok menni fürdeni,tóra,folyóra ,strandra,lehet menni hegyet mászni,biciklizni,kocsmázni,tivornyázni,helyi érdekességeket nézni,vagy kimenni a helyi kutyamenhelyre és megkérdezhetitek hogy tudtok e segíteni valamiben.Elmehettek olyan helyre is ahol tudtok pasizni azaz olyan helyre ahova jellemzően sok pasi jár és kevés nő(pl focimeccs,ilyenkor hidd el hamar megtalálják a lányokat és átmehet rajtatok egy szurkolótábor is )

Nézhettek olyat mint pl a lovaglás(beiratkoztok egy napra valahova) ,vagy akármi más hasonló kézműves tanfolyamra.Tudod lehetőségek bőven vannak csak körbe kéne nézned!Esetleg neten is tudsz keresgélni.Hová valósi vagy? Hátha tudok valami fesztivált szerdára :)

2014. jún. 23. 23:59
 5/9 A kérdező kommentje:

huuhh, amikor kiirtam ide ezt oszinten szolva nem gondoltam, hogy kapunk ertelmes valaszt is, ugyhogy koszonjunk szepen :D

a lakohellyel kapcsolatban maradjunk annyiban, hogy somogy megye, es nem tudok rola hogy barmilyen fesztival lenne a kozernyeken (pedig az nagyon jo lenne), de lehet ebben is meg tudsz lepni...:D

2014. jún. 24. 00:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Somogy megyében van Siofok is.Miért nem mentek le Balcsizni egyet? :)

Vagy határ közeliek vagytok?Mert akkor átugorhattok ponénból egy sörért vagy nem is tudom miért :)

[link]

itt körbenézhetsz hátha találsz valamit

Vagy tudod mit :) Én cimborámmal egyik nyáron nagyon rákattantunk :) GPS kell hozzá meg egy kis kalandvágy :) Van egy olyan hogy geoládák vannak az ország minden pontján elhelyezve amit gps koordináta alapján megtalálhatsz,van aki ezt rejtvényként helyezi el,szóval nem mindig egyszerű megtalálni ezt a geoládát ami végül is nem egy nagy cucc de marha jó kincsvadászat és manapság minden telón van gps. [link] itt ezeket megtudod nézni és van leírás a ládák megtalálásoz is .

2014. jún. 24. 00:20
 7/9 A kérdező kommentje:
a Balaton es a hataratugros dolog jol hangzik, de mi Kaposvar es kozvetlen kornyeken vagyunk, es tul nagy kiruccanasokat nem szeretnenk tervezni :D ez a geoladas dolog izginek hangzik, biztos, hogy utana fogok nezni a kozeljovoben!:) most viszont szerintem maradunk egy beulos, fagyizos, csajos napnal :D mindenesetre koszonjuk az ertelmes es segitokesz valaszt, jo erzes tudnj hogy vannak meg normalis emberek ezen az oldalon :D az eslo ket valaszolonak inkabb nem uzenek semmit, magukat minositok, nem sullyedek le arra a szintre inkabb:D
2014. jún. 24. 00:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Majd együtt kitaláljátok a fagyizóban hogy hogyan is tovább :)

Örülök ha tudtam segíteni!

Jó mulatást a barátnőddel!

Érezzétek jól egymást! :) :) :)

2014. jún. 24. 00:39
 9/9 A kérdező kommentje:
koszonjuk szepen!:)
2014. jún. 24. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!