Mit csinaljunk?
Gyertek át Hozzám! :)
Ne már....Tanácstalanok vagytok?Hová fajult ez a mai fiatalság(vagy nem fiatalság? :) )
Na mivel nyár van így tudtok menni fürdeni,tóra,folyóra ,strandra,lehet menni hegyet mászni,biciklizni,kocsmázni,tivornyázni,helyi érdekességeket nézni,vagy kimenni a helyi kutyamenhelyre és megkérdezhetitek hogy tudtok e segíteni valamiben.Elmehettek olyan helyre is ahol tudtok pasizni azaz olyan helyre ahova jellemzően sok pasi jár és kevés nő(pl focimeccs,ilyenkor hidd el hamar megtalálják a lányokat és átmehet rajtatok egy szurkolótábor is )
Nézhettek olyat mint pl a lovaglás(beiratkoztok egy napra valahova) ,vagy akármi más hasonló kézműves tanfolyamra.Tudod lehetőségek bőven vannak csak körbe kéne nézned!Esetleg neten is tudsz keresgélni.Hová valósi vagy? Hátha tudok valami fesztivált szerdára :)
huuhh, amikor kiirtam ide ezt oszinten szolva nem gondoltam, hogy kapunk ertelmes valaszt is, ugyhogy koszonjunk szepen :D
a lakohellyel kapcsolatban maradjunk annyiban, hogy somogy megye, es nem tudok rola hogy barmilyen fesztival lenne a kozernyeken (pedig az nagyon jo lenne), de lehet ebben is meg tudsz lepni...:D
Somogy megyében van Siofok is.Miért nem mentek le Balcsizni egyet? :)
Vagy határ közeliek vagytok?Mert akkor átugorhattok ponénból egy sörért vagy nem is tudom miért :)
itt körbenézhetsz hátha találsz valamit
Vagy tudod mit :) Én cimborámmal egyik nyáron nagyon rákattantunk :) GPS kell hozzá meg egy kis kalandvágy :) Van egy olyan hogy geoládák vannak az ország minden pontján elhelyezve amit gps koordináta alapján megtalálhatsz,van aki ezt rejtvényként helyezi el,szóval nem mindig egyszerű megtalálni ezt a geoládát ami végül is nem egy nagy cucc de marha jó kincsvadászat és manapság minden telón van gps. [link] itt ezeket megtudod nézni és van leírás a ládák megtalálásoz is .
Majd együtt kitaláljátok a fagyizóban hogy hogyan is tovább :)
Örülök ha tudtam segíteni!
Jó mulatást a barátnőddel!
Érezzétek jól egymást! :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!