Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Adnátok pár...

Mit csináljak? Adnátok pár ölteteket mit csináljunk?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm ( akit már rágóta ismerek, osztálytárs ) , akivel 3-4 hónapja lettem jóba. Sokat vagyunk náluk, de nálunk nagyon kedveset.. Észre vettem amióta (2 hete) megvettük tőlük az ágyát, és a szekrényét azóta nagyon fura lett. Amikor felmegyünk hozzám , -ledobni a táskát- akkor ő nem nagyyon akar bejönni a szobámba. Nagyon idegesít engem h ő mindig felhív én meg sose. De érdekes , a többi barátnőmmel tök jól elvagyok , csak vele olyan fura.. (HELYESÍRÁSI HIBÁKÉRT BOCSI, ELŐRE KÖSZÖNÖM A NORMÁLIS VÁLASZOKAT!)

2014. márc. 11. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Legjobb az egyenesség, kérdezd meg tőle hogy mi a baja, miért viselkedik furán. Ha ezt így előadod neki is ahogy itt leírtad, csak nem lesz belőle sértődés.
2014. márc. 11. 20:36
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

de ha feljönne (2-3 órára) akkor mit csináljunk?valami ötlet?

2014. márc. 11. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Hallgassatok zenét, beszélgessetek, nézettek meg egy filmet, fessétek ki egymás körmét.... nem tudom, te jobban ismered őt is meg magadat is. Mit szerettek csinálni?
2014. márc. 11. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!