Működhet így egy barátság?
Figyelt kérdés
Bevallottam neki, hogy szerelmes vagyok belé, de ő mást szeret. Nagyon közel álltunk egymásnak, írta, hogy milyen fontos vagyok neki. Miután bevallottam, hogy szeretem, és nem csak barátilag pár napig nem beszéltünk, de most megint ráírtam, hogy hülyeség és folytassuk a barátságunkat. Így még működhet, lehetünk jó barátok ettől függetlenül?2014. jún. 18. 00:01
1/3 anonim válasza:
barátságban nincs szerelem... nem fér össze a kettő, nem fog így működni
2/3 anonim válasza:
Ha a továbbiakban teljesen közömbös leszel és ugyanúgy, hülyéskedsz vele mint egy haver, még megmentheted a kapcsolatot. De elkell viselned, hogy más lányokról beszélsz vele és esetleg a barátnőjéről áradozik neked. Nem szabad érzelmesnek lenned. Ha fiú vagy,akkor meg legyél vele együtt érző és Támogasd, esetleg vigasztald.
3/3 anonim válasza:
Igen, én is így jártam, azóta barátok vagyunk csak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!