Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van ez, meddig kell még...

Miért van ez, meddig kell még bírnom?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek lett egy fiúja. A fiú előtte velem kavart már az szarul esett hogy összejött vele. Rákérdezett, hogy nem-e lenne gond persze mondtam hogy nem de én eleve nem tettem volna. DE amióta van a barátja engem a legjobb barátnőjét (10éve) el is felejtett és a legjobb fiú barátját is. (nekem is ő a legjobb fiú barátom régen midnig 3an mentünk minden fele)

Csak itt az a gond hogy a fiú megváltoztatja a barátnőmet, de nagyon!! Lóg miatta a suliból stb meg isznak cigiznek..

ÉS nagyon nem ilyen volt előtte és minket leszar szó szerint semmit nem vagyunk együtt utaltam is rá neki hogy az elmúlt évekhez képest ez 0.. sőt még az sem és nem mondott rá semmit csak egy " :/ " smiley-t irt.....

Mit tegyek hogy több időt fordítspn rám?? Meddig fog ez tartani vajon? Hogy sülve főve együtt lesznek.... Én akkor nem is hiányzom neki?

2014. jún. 16. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Most ő a legfontosabb neki, nem a barátai. Egy idő után elmúlik a kapcsolat vagy a baráti vagy a szerelmi.
2014. jún. 16. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy majd megutálja a fiúját, de az is lehet, hogy titeket utál majd meg. nem tudni.
2014. jún. 16. 17:53
 3/6 A kérdező kommentje:
miért utálna???
2014. jún. 16. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:
És mégis miért kellene NEKED tenni azért, hogy ő foglalkozzon veled? Nem azt hívják barátságnak, mikor két ember együtt megy mindenhova? Még te tepersz azért, hogy foglalkozzon veled, amíg ő le.... téged? Ráadásul azt is hiszed, hogy ha elkezdett téged ......-ni, akkor majd meg fog változni egy idő múlva? Most vagy csak magadat álltatod, mert félsz kimondani a tényeket, vagy csak ennyire tapasztalatlan vagy ezen a téren. Ha egy barát nem foglalkozik veled, mindegy, hogy hány éves a barátság, az nem barát. A dolgok ilyen egyszerűek, csak te bonyolítod túl. Fogadd el, hogy ennek vége. Jobbat nem tehetsz.
2014. jún. 16. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Látod milyen jó fej az Isten. Lehetőséget biztosít számodra, hogy gyakorold a feltétel nélküli szeretetet. :D Csak hát persze ezt nem tanítják meg senkinek. :I
2014. jún. 16. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagytok barátok, nem is voltatok sosem, legalábbis a lány nem tartott annak téged/titeket. Majd figyeld csak meg, hogy az új fiújának a haverjaival fog elkezdeni lógni és rólatok még ennyi tudomást sem fog venni mint most. Azt ajánlom, hogy foglalkozz a megmaradt barátaiddal és ne várd, hogy eszébe jutsz a "barátnődnek".
2014. jún. 16. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!