Ez vmi lelki probléma lehet a legjobb barátnőmnél?
Egy ideje már észre vettem,hogy mindig mást mond,egyik szava üti a másikat. Délelőtt még mond vmit délután a totál ellentétét mondja.Mintha meglenne zavarodva.Nem úgy mondja,hogy nekem direkt hazudna.Hanem egyszerűen mintha nem tudná,hogy pár órával előtte mint mondott.Sőt vmelyik nap mondtam neki,hogy később tudok átmenni,mert a kutyákat le kell vinnem sétálni utána megyek. Öltözök fel,kutyákon a póráz (kb 5-10 perc telt el miután beszéltünk) Erre ő "10 perc múlva legyél nálunk,megyünk strandra" o.O Mondtam,hogy viszem le a kutyákat erre ő "de siessél,hát strandra megyünk,nem kell órákig lent lenni"
És nagyon sokszor vannak hasonló dolgai,mondom,hogy dolgom van aztán rá 10-15 percre hívogat hogy siessek hozzá.Sőt volt,hogy mondtam előző este,hogy reggel megyek fel mamához segíteni a ház körül,meg főzni,meg napozok is.
Erre délelőtt hív,hogy menjünk sétálni a városba.Mondtam nem vagyok otthon."Hogyhogy nem vagy otthon?"
Vmelyik nap úgy találkoztunk,hogy részeg volt.
Vannak családi problémák és párkapcsolat se sikerül úgy neki ahogy szeretné vagy kihasználják vagy olyanok szeretnek belé akibe ő nem tud szerelmes lenni.Aztán már szeretne párkapcsit.Sok csalódás érte az elmúlt hónapokban.Munkája is hol van hol nincs.
Én mindig mellette álltam,de egyszerűen már kezd hanyagolni,nem mond igazat.Sokszor csak azért kell átmennem,hogy kivasaljam a haját,mert ő egy haverjával találkozik.
Nagyon furcsán viselkedik mostanság.Hajnalokba jár haza.Mintha nem is ő lenne :(
Nem tudom mit csináljak.
"Nagyon furcsán viselkedik mostanság.Hajnalokba jár haza.Mintha nem is ő lenne :( "
Könnyűdrogok.
Egyik haverjával járkálgat el.Régebben nem járt el sehová,főleg nem hajnalig.
Aztán ígéri,hogy ír és nem ír..azért mondom,hogy olyan mintha nem ő lenne,mert a viselkedése nem ilyen volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!