Barátnő szerzés, hogyan? L / 19
Figyelt kérdés
Csalódtam kb mindegyik barátnőmben. Volt egy 4 éves "nagy barátság" de ahogy lett a lánynak barátja már el is felejtett. Nem önsajnálatból mondom komolyan, le se szar :D Vágyok rá h elmehessek bulizgatni egy jót a barátnőmmel vagy csak szendevni, lógni valahol, nevessek sokat vele, ruhákat cseréljünk :)haverokat szerezzünk és elmenjünk valamerre.. a gond csak az h olyan lányokkal vagyok körülvéve akik és divatpics*k. egyik percbe még szeretik a másikat aztán kibeszélik..hogyan szerezzek normális barátnőket?2014. jún. 10. 20:50
1/9 anonim válasza:
Az egyik legjobb barátnőmet itt találtam meg GYK-n 3 éve. :)
Egy kérdés kapcsán elkezdtünk privizni, majd Skype-olni, aztán taliztunk, stb..
2/9 A kérdező kommentje:
Ez nagyon aranyos! :) Énis szeretnék már egy IGAZI barátnőt akinek ott lehetek a nehéz napokba és aki nekem is ott van.. :(
2014. jún. 10. 20:58
3/9 anonim válasza:
esetleg megkérdezhetem hova valósi vagy?:)
4/9 anonim válasza:
Én is ezt kérdezném, valamint azt, hogy a barát szerzését teljesen kizárod? :D 20/F
5/9 anonim válasza:
Fiú barát (mármint barát barát) nem játszik? :)
Csak lány barátaim vannak, szóval… :)
6/9 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok :)
Fiú barátaim vannak, azért "vágyok" egy barátnőre mert az egy sincs már..
De persze, szivesen ismerkedek fiúkkal is barátságszerzés céljából:))
Csak nem olyanokat szeretnék, mint eddig h nagyon jó barátom lesz aztán szerelmet vall én elmondom h mennyire fontos nekem de csak mint barát aztán kb " okcsá"val véget is ér a barátságunk :)
2014. jún. 12. 20:22
7/9 anonim válasza:
Hát… azt nemtudom garantálni, hogy nemleszek szerelmes, csak azt, hogy ennek kevesebb az esélye mint más srácoknál, elvégre mivel csak lány barátaim vannak, mindbe mégse lehetek szerelmes :D Na, remélem érted :)
8/9 A kérdező kommentje:
Írj ha gondolod :)
2014. jún. 13. 13:09
9/9 anonim válasza:
hali, irj rám ha gondolod.én is hasonlócipőben vagyok sajnos.:)20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!