Legjobb barátnőmmel időnként ki fogyunk a témákból, illetve elég sokat unatkozunk. Mi lehet az oka?
Eléggé különbözőek vagyunk.Ez sok mindenben hátrány,lehet ez is egy ok.De már több mint fél éve legjobb barátnők vagyunk.Mind ketten számíthatunk a másikra,bízunk egymásban,szeretjük egymást.
Viszont időnként nem nagyon beszélgetünk ha együtt vagyunk.Engem zavar a csend és néha eléggé hülye dolgokat tudok kérdezni.Általában mindenről érdeklődök.De néha eléggé unottan válaszol.Akkor sokszor csak vagyunk a szobában és mind ketten a telónkat nyomkodjuk(bevallom ez nagyon rossz szokás!!!)Illetve mondogatjuk,hogy unalom van stb.De egyszerűen semmit nem tudunk kitalálni,hogy mit kéne csinálni.
Igazából nem tudom mennyire "baj" de minden nap találkozunk és 4-6 órákat is együtt vagyunk.Munka nélkül vagyunk mind a ketten.Amikor ő vagy én dolgoztunk ritkábban beszéltünk,találkoztunk akkor talán még jobb is volt,mert volt miről beszélgetni stb.Én szeretek nagyon vele lenni.Csak úgy érzem ezek az csendek,unatkozások csak negatív irányba viszik a dolgot.
Mi tegyek?
Igazad van.Csak néha nekem olyan kellemetlen.Meg csak ülünk a konyhában és ő messengeren beszélget.Én bambulok ki az ablakon.Kicsit furán érzem magam ilyenkor.
Időnként(inkább mindig) átmegyek és kb 2 óráig elvagyunk meg minden.Utána elég uncsi kezd lenni a dolog.De még nekem is.Egyszer csináltam azt,hogy vmi indokkal haza jöttem,mert tényleg unalmas volt,hogy csak fekszünk és a telefont nyomkodjuk.Ezt itthon is tudom csinálni.Az meg olyan rossz indok,hogy most megyek mert úgy se csinálunk semmit.
Már gondolkoztam viszek át társasokat.Még az is jobb mint csak ülni/feküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!