Ki hogyan reagálna ha kiderülne hogy a legjobb barátja meleg?
Figyelt kérdés
2014. jún. 6. 20:05
11/14 anonim válasza:
Nincs semmi baj azzal ha ugymond "biszex lesz beloled"! :)Teljesen normalis, sot, azt hallottam, hogy az emberek tobb, mint fele biszex, csak elnyomja az azonos nem iranti vonzodasat magaban (akarva-akaratlan).
A kerdeshez visszaterve: Szerintem van biszex es meleg ismerosom is, de egyikuk sem vallalja fel (valoszinuleg azert, mert hozzam hasonloan meg nagyon fiatalok, es nem tudjak magukrol). En szemely szerint iszonyatosan orulnek, hogy bizik bennem annyira, hogy ezt felvallalja. A kapcsolatunk semmit sem valtozna, max szorosabba valna. :) 13/L
12/14 A kérdező kommentje:
Mostanában kezd elmúlni ez az érzés, szerintem csak a kamaszkori kíváncsiság hajtott :)
2014. jún. 13. 08:31
13/14 Michail Mendoza válasza:
Szerintem értelmetlen a kérdés.Ha valaki barátkozik egy meleggel,rövid idő alatt kiderül,hogy meleg és vagy nem lesz a legjobb barátja,vagy nincs minek kiderülnie.
14/14 potyike válasza:
a legjobb barátságok sok évesek,tehát ha a legjobb barátomról kiderülne most,közölném vele,hogy én tudtam,de nem mondtam ki,de örülök,hogy megtisztelt és bevallotta.Megölelném,és semmi nem változna,továbbra is szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!