Lávalány kérdése:
Hogyan szóljunk a lány osztálytársunknak, hogy borotválkozzon?
Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársunk, aki nem borotválja a hónalját és zavaró, már a fiúk is észrevették. Azért akarunk most szólni mert új társaságba kerül és meg akarjuk óvni a megaláztatástól.2014. jún. 6. 13:39
21/24 anonim válasza:
Szerintem erre neki kéne rájönnie,ha tényleg annyira zavaró.Amúgy szerintem nincs vele különösebb baj.
22/24 anonim válasza:
Csodálkozom tényleg, hogy itt igényességről, meg akár közízlésről megy a polemizálás. Az egészről annyit tudok, hogy nekem kényelmesebb lesercintve, és nem nagyon fér a fejembe, hogy másnak miért nem. De ennyi, mindenki olyan csubakkát hord, amilyet csak csábosnak érez.
23/24 anonim válasza:
Sehogyan sem. Ha neki így jó, akkor agy jó. Aki azért akarja megalázni, mert hónaljkutyája van, az jó volna, ha elgondolkodna azon, hogy még ma is vannak olyan aljas, önző és tapló kontroláló szülők, mint pl. az enyémek voltak, akik szó szerint agyon is vertek volna, ha borotválom a hónaljamat. (Ma már igen, mert nélkülük élek.) Nem tudhatjátok, hogy ő miért nem borotválkozik, de ha jót akartok is, egy ilyen szöveg nagyon megalázó tud lenni.
Talán a legjobb barátnőjét kéne megkérni, hogy szigorúan csakis NÉGYSZEMKÖZT dobja fel neki ezt a témát.
24/24 Zoé970 válasza:
Én is arra szavazok,hogy az menjen aki jóba van vele.Szerintem csak 1 ember menjen oda,mert úgy nem sértődik meg,hogy a többiek is észrevették.Lehet engem is zavarna,de valóban az ő dolga lenne,hogy nézzen néha tükörbe.Vagy nem veszi észre vagy nem figyel rá.Mindenesetre figyelmeztethetitek őt,de csak tapintatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!