Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a baj velem? SOS

Mi a baj velem? SOS

Figyelt kérdés
Mindenki megutált mert nem jelentkeztem kirándulásra és elmaradt.Én pedig azért nem mentem el,mert mindig kiközösítenek. de miért?
2014. jún. 4. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem a te hibád. Vannak olyanok, akiket nem fogad el a közösség. Ők általában remeték lesznek. Remélem szereted a természetet, a madárcsicsergést és a vad, viharos éjszakákat.

Gondolj már bele. Te nem utálnád azt a szánalmas, semmirekellő, értéktelen, hitvány, mihaszna osztálytársadat aki miatt nem megy az osztály kirándulni? Dehogynem.

2014. jún. 4. 19:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem,mert ők attól még bármikor elmehetnek nem én vagyok az oka h nem akarom nézni a sok részeg állatot
2014. jún. 4. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Igazad van, és szard le a sok rosszindulatú köcsögöt :D
2014. jún. 4. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hatalmas poén! :D

Jól megsz*pattad őket! :) Én büszke vagyok rád!

Szerintem röhögj rajtuk. Úgy még idegesebbek lesznek! :D

2014. jún. 4. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:

jogos h nem mentél el!

a tanár meg hülye h emiatt elmaradt!

egy kiközösitett nem lesz megszeretve egy kiránduláson sőt csak rosszabb lesz. nem tom miért hiszik pedig azt a tanárok

2014. jún. 4. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:

A tanárok egyáltalán nem hiszik ezt!

A történések is azt bizonyítják, hogy a tanár is a kiközösítést erősíti, mert valószínűleg sajnos a nagy átlaghoz tartozik, aki visszaél a hatalmával, és szeret ott rúgni a leggyengébbe, ahol a legjobban fáj.

Többször láttam ilyet, sok gyerek van a rokonságban, elképesztő, amit a tanárok művelnek.

Ez mind arra irányul, hogy a kiközösített legyen a bűnbak, miatta legyen büntetve az egész osztály, mindenki sz*passa, ahogy csak tudja.

Sajnos a gyerekeknek nincs elég élettapasztalatuk ahhoz, hogy ezt átlássák, így a tanár büntetése meg is hozza a várt eredményt.

Mint ahogy a kérdésben láthatjuk is.

2014. jún. 4. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!