Zsebikee kérdése:
Mit adjak neki születésnapjára?
Figyelt kérdés
18 éves LESZ, fiúról van szó, aki szakácsnak tanul, nagyon közeli kapcsolatban állunk. nem az a páwa típus. és nem tudom mit vehetnék neki ajándékba.. esetleg több olcsó dolgot is vennék neki ami kicsit poénos, de nem sértő. és mégis szülinapra, és hogy ha ránéz tudja hogy tőlem kapta.
Kérlek segítsetek sok ötlettel, linkekkel, vagy képekkel.
Előre is nagyon nagyon nagyon köszönöm!!
2014. jún. 3. 11:24
1/2 Bukor Peti válasza:
szerintem több olcsó dolog nagyon jó lesz :-) főleg ha poénos dolgot tervezel :-) vannak olyan üzletek ahol sok poénos ajándékokat lehet kapni. ott nézz szét :-) én már csak tudom, mert én is kaptam ajándékot olyan boltból :D 22f
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) és, tudna ajánlani valamit, amit vehetnék neki, vagy hogy mit keressek??!
2014. jún. 3. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!