Akit a legjobb barátnődnek tartasz neki másvalaki az, mi lehet ebből?
Voltál már ilyen helyzetben? A legjobb barátnő kifejezésre ugrani fognak sokan, hogy miért kell ilyet mondani, úgyhogy fogalmazzunk úgy, hogy akit a legnagyobb bizalmasodnak tartasz, aki a legközelebb áll hozzád, akit a legjobban szeretsz mint barátnő, ő is fontosnak tart, de van egy régi barátság az életében, ami emiatt a "legjobb".
Inkább hagyjam, mert csalódni fogok, vagy attól még bármi lehet?
Mit tanácsoltok, ismeritek a helyzetet?
Nem írtad, hány éves vagy. Kamaszként elhiszem, hogy problémát okoz ez a helyzet, mert a tizenéves lányok számára a legjobb barátnő olyan, mint egyfajta szerelem, de ennek legkésőbb 20 éves korra illik elmúlnia. Felnőttként már nem érdemes szigorúan rangsorolni a barátnőket, mert ilyenkor sokaknak van a szívüknek legkedvesebb gyerekkori "legjobb barátnő", de a való életben már gyakran nem ő az, akivel a legtöbb időt töltik és minden gondjukat-bajukat megosztják egymással. Ez nem baj, ez a kétfajta kapcsolat remekül megvan egymás mellett.
Szóval igen, ismerem az érzést, tinikoromból is, akkor fájt nagyon, és most, a 30-hoz közeledve is, de most már egyáltalán nem kattogok az ilyesmin.
Fején találtad a szöget,egy gyerekkori "legjobb bariról" van szó, de már valóban szerintem sem töltenek annyi időt együtt, egyszerűen megmaradt ez a "legjobb barátnő" érzet, még ha mostmár lehet, hogy nem is úgy van...
Csak sokszor mégis kételkedem.
Felnőtt vagyok már, nem is foglalkoznék ilyen dologgal, csak egyik este egy nagyobb társaságban játszottunk egy társasjátékot, ahol volt egy kérdés, hogy "ki a legjobb barátnőd?"
És én itt teljesen lefagytam. Itt akkor én mondhattam volna őt, vagy kiverem a biztosítékot vele, mert neki nem én vagyok?
Fenének játszunk ilyeneket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!