Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Akit a legjobb barátnődnek...

Akit a legjobb barátnődnek tartasz neki másvalaki az, mi lehet ebből?

Figyelt kérdés

Voltál már ilyen helyzetben? A legjobb barátnő kifejezésre ugrani fognak sokan, hogy miért kell ilyet mondani, úgyhogy fogalmazzunk úgy, hogy akit a legnagyobb bizalmasodnak tartasz, aki a legközelebb áll hozzád, akit a legjobban szeretsz mint barátnő, ő is fontosnak tart, de van egy régi barátság az életében, ami emiatt a "legjobb".

Inkább hagyjam, mert csalódni fogok, vagy attól még bármi lehet?

Mit tanácsoltok, ismeritek a helyzetet?

2014. jún. 3. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hány éves vagy. Kamaszként elhiszem, hogy problémát okoz ez a helyzet, mert a tizenéves lányok számára a legjobb barátnő olyan, mint egyfajta szerelem, de ennek legkésőbb 20 éves korra illik elmúlnia. Felnőttként már nem érdemes szigorúan rangsorolni a barátnőket, mert ilyenkor sokaknak van a szívüknek legkedvesebb gyerekkori "legjobb barátnő", de a való életben már gyakran nem ő az, akivel a legtöbb időt töltik és minden gondjukat-bajukat megosztják egymással. Ez nem baj, ez a kétfajta kapcsolat remekül megvan egymás mellett.

Szóval igen, ismerem az érzést, tinikoromból is, akkor fájt nagyon, és most, a 30-hoz közeledve is, de most már egyáltalán nem kattogok az ilyesmin.

2014. jún. 3. 10:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Fején találtad a szöget,egy gyerekkori "legjobb bariról" van szó, de már valóban szerintem sem töltenek annyi időt együtt, egyszerűen megmaradt ez a "legjobb barátnő" érzet, még ha mostmár lehet, hogy nem is úgy van...

Csak sokszor mégis kételkedem.

2014. jún. 3. 10:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Felnőtt vagyok már, nem is foglalkoznék ilyen dologgal, csak egyik este egy nagyobb társaságban játszottunk egy társasjátékot, ahol volt egy kérdés, hogy "ki a legjobb barátnőd?"

És én itt teljesen lefagytam. Itt akkor én mondhattam volna őt, vagy kiverem a biztosítékot vele, mert neki nem én vagyok?

Fenének játszunk ilyeneket. :)

2014. jún. 3. 10:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a "legjobb barátnő" címke osztogatás a lehető legszánalmasabb dolog a világon. Muszáj mindenkinek egy titulus? Álljatok le a címkézgetéssel, és sokkal boldogabbak lesztek.
2014. jún. 3. 10:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt már ilyen gimiben. Az egyik esetben végül összevesztünk, és ma már úgy látom, tényleg nem igazán értettük meg egymást. A második hasonlónál eleinte persze nagyon rosszul esett, hogy nem kölcsönös a legjobb barátnőség, de végülis nem csináltam belőle nagy problémát, és láss csodát, azóta már sok éve ő is engem tart a legjobb barátnőjének :) szóval nem reménytelen, csak mérlegelj reálisan, és arra nagyon figyelj oda, hogy nehogy kihasználjanak.
2014. jún. 3. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!