Történetek, amik azt mutatják, hogy igaz barátság van köztetek a barátnőddel?
Amikor mindenki hátat fordított, ő akkor is ottmaradt velem és pátyolgatott.:) Őt is sokszor átverték, tudja milyen érzés.
Azt hiszem más történetem nincs, de tudom, hogy ő igaz barát, érzem. Mikor még a régi "barátnőimmel" voltam, akkor mindig bennem volt az az érzés, hogy mikor hagynak cserben, pl. olyan apró dolgokkal is, hogy suliban ha volt valami műsor, akkor mindig úgy ültek, hogy én maradjak állva. Ilyen most szóba se jöhet. Nincsenek köztünk hülye játszmák, nincs köztünk versengés, vagy irigység a másik sikerére, és bármikor egymás rendelkezésére állunk, még ha nem is beszélgetünk minden nap. Én ebből tudom, hogy ez igaz barátság.:)
Ez nem történet, inkább csak egy jelenség, de nekem ebből derült ki, hogy igazi barátok vagyunk a barátnőmmel. A társaságában teljesen el tudom engedni magam, önmagam lehetek, másokkal mindig van egy kis feszültség, távoltartás, még ha a barátaimnak is tartom őket.
A testvéremmel van még ilyen kapcsolatom, akivel nagyon jól megértjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!