Miért akarhatom ennyire a barátságát? El fog ez múlni?
Elmentem beiratkozni egy masszázsra és akkor ismerkedtem össze a masszőr lánnyal akihez utána jártam is pár alkalmat. Annyira hatással volt rám már az első alkalommal hogy azt le se tudom írni. Tipikusan mikor egy szintre kerülsz valakivel és mindent meg tudtok beszélni és vicces és nem kell gondolkoznod hogy miről beszélgessetek stb...
Én még sose kedveltem meg ilyen gyorsan senkit sem, és nem is igazán tudom hogy mi van velem. Pont emiatt nem fogok többet hozzá járni, de... olyan jó lenne vele elmenni ide-oda és úgy szeretném hogy barátok legyünk.
Ezek normális érzések részemről? Nem tudok kiigazodni magamon amióta találkoztam vele. Folyton ő jár a fejemben...
Köszi előre is a tanácsokat!
24/N
Normális szerintem, mert eddig nem volt olyan barátnőd akivel egy húron pendültök. De azt azért vedd figyelembe, hogy egy szolgáltató ilyenkor mindig simulékony.
Pl. anyósom kozmetikus és az ő munkája is megköveteli, hogy aranyos/kedves legyen és minden téma érdekelje azért, hogy megtartsa a vendégeit. Amikor hazaér meg panaszkodik, hogy ma a xy nyavalygását hallgatta.
Nem "picsogtam" ki magam, pont hogy elég visszahúzódó vagyok, őt viszont jól "kibeszéltettem" magáról. :) Vannak közös kedvenc könyveink meg az életszemléletünk is hasonló, tanulás ilyenek és azokról dumálgattunk. Mentünk már együtt hazafelé is, az mondjuk nem volt kötelező neki hogy együtt menjünk mégis velem jött és jól éreztük magunkat.
Tré érzés hogy ő pont egy "szolgáltató". :(
Nekem is volt egy ilyen lány az életemben.
Az elsö perctöl kezdve szimpatikus volt, de olyan szinten, ami már súrolta a normális határt. Le voltam nyügözve töle, alig vártam, hogy mehessek dolgozni (munkahelyen találkoztunk).
Èn se tudtam mivel magyarázni, a mai napig sem tudom. Ma már másik országban élünk, de tartjuk a kapcsolatot, és továbbra is különleges helyet tölt be az életemben.
Èn elözö életbeli kapcsolattal magyarázom.
Szerintem ha ez a szimpátia kölcsönös, akkor tartsd vele a kapcsolatot, hívd el ide-oda, találkozzatok. Késöbb megbánnád, ha nem tennéd.
Mert félek hogy visszautasít :S Ha elmondja azt amit a 2. leírt a hozzászólásában, akkor az tuti nagyon fájna.
Nem tudom igazából hogy mennyire kedvelhet... egyszer dumáltunk még a masszázs után egy jó fél órát (nem amikor együtt mentünk haza) és az se volt kötelező neki. Szóval nem utál és nem igyekszik tőlem megszabadulni :)
Még sose kezdeményeztem, pláne nem barátságnál :S
Nem volt kötelező neki, de így lehet megtartott és mentél még hozzá masszázsra.
Attól független lehet, hogy tényleg szimpatikus vagy neki. Én is elbeszélgetek szívesen, ha van hozzá kedvem inkább, mint egyedül utazzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!