Az egyik barátnőm 15 éves, és lefeküdt a 18 éves barátjával?
Figyelt kérdés
De nem ez a nagyobb probléma, ha nem az, hogy 3 ( !!!) óra ismeretség után!!!! Amúgy egy koncerten találkoztak. Én teljesen kiakadtam rajta... Eddig kb. 3 hete járnak, azóta többször is lefeküdtek. Próbáltam beszélni vele, hogy nem fogja-e megbánni, hogy egy pár órás ismeretség után vesztette el szűzességét részegen, de szinte meg sem hallgatott! Én pedig nagyon féltem, mert mi van, ha a srác elhagyja, és összetöri a szívét?! Hogy tudnám észhez téríteni? ( És ti amúgy mit gondoltok a viselkedéséről? Csak engem akasztott ki ennyire? ... Rengeteg barátja elfordult tőle, mert k urvának tartják, csak én maradtam neki, muszáj valahogy segítenem neki, mert szerintem ennek nagyon rossz vége lesz... ) :(2014. máj. 30. 17:43
11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked csak gratulálni tudok a hozzáállásodhoz -.- Remélem, majd akkor is ilyen toleráns leszel, ha esetleg később a te lányod csinál ilyeneket 13 évesen...
2014. aug. 20. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!