Magányos vagyok, eléggé magamnak való és szociofób, de ugyanakkor kedves és törődő és én is vágyom a szeretetre, de úgy érzem hogy engem egyszerűen soha senki nem fog szeretni...
Nem vagyok valami szép se, egy ilyen emberrel nem áll szóba senki... Mégis ismerkednék, de fogalmam sincs, hol. Bulizós nem vagyok, szóval már csak azért sem ismerkedek ilyen helyeken, mert ha megismerek egy bulizós embert az nagyon elüt az én személyiségemtől... de más helyet meg egyszerűen nem tudok.
Ha jót akarsz, akkor bárhol ismerkedj csak ne itt. És ez most nem vicc. Sokan vannak így ezzel hidd el. Menj el olyan programomra amik érdekelnek, nem csak buliba. Kicsit nyiss Mások felé, hiszen ha Te sem engeded hogy szeressenek, akkor nehéz bármit is összehozni. Buliba meg tényleg ne alapozz semmit, mert felszínesek.
2014. máj. 30. 13:42
3/11 anonim válasza:
Keress barátnőket, akikkel ki tudsz mozdulni valahova, nem feltétlen bulizni.
2014. máj. 30. 13:52
4/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az összes barátomnak akik voltak, kb van valakije (párja), és azóta le se szarnak engem. :D És az összes ember kb ilyen, eddig csak csalódtam ebben a tekintetben is... de én meg nem feltétlenül párt akarok, hanem egy igaz barátot, aki nem szar le ha jön egy fasz/suna.
2014. máj. 30. 14:10
5/11 anonim válasza:
Mutasd meg mennyire "nem vagy szép".
2014. máj. 30. 14:12
6/11 anonim válasza:
Az érdeklődési körödnek megfelelő fórumokon aktivizáld magad és ismerkedj, járj el találkozókra. Nem csak bulikba lehet kimozdulni, neten szerveződő mindenféle programok vannak dögig, a lehetőségek a csillagos égig tartanak, itt az a kérdés mi érdekel, mi a hobbid.
2014. máj. 30. 14:22
7/11 anonim válasza:
És mi van a netes ismerkedéssel, próbáltad már?
2014. máj. 30. 14:44
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltam, de mindig az van hogy én keresek másokat, engem csak ritkán vagy soha, és ebbe már beleuntam...
2014. máj. 30. 14:48
9/11 anonim válasza:
4-es kommented nagyon megértem. Igaz én fiú vagyok, de valahogy nálam is ez van, minden havernak van barátnője már én meg el vagyok felejtve szimplán, kb. akit legjobb barátnak hittem is havonta egyszer munkából hazamenetel benéz 5 percre és ennyi, régen meg szinte minden másnap elhülyültünk, eldumálgattunk. :(
Netes simerkedés szintúgy, próbáltam rengeteg emberrelb eszélgetni, de érdekes mód előbb-utóbb mindenki csak úgy eltűnik, még ha amúgy kellemes is a beszélgetés.
2014. jún. 1. 01:20
10/11 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó, sajna ez van.... Ezért is nehéz újra bízni az egészben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!