Szerintetek el kellene mennem erre a felköszöntésre?
Most lesz 18 éves a "barátnőm", vagyis olyan barátnő, hogy csak a suliban vagyunk együtt, de ott sem igazán beszélünk egymással, mert elég mások vagyunk, ő inkább az a menő, partizós típus, míg én nem, és sokszor beszól nekem, konkrétan akármi miatt, ami régen nagyon idegesített, de most már ráhagyom, mert a bolhából is képes elefántot csinálni. Szóval most vasárnap lesz a születésnapja, és reggel 9-re kellene hozzájuk mennünk (még pár sulis barátnőm lesz ott és az ő barátnői), és még a pár sulis barátnőm kitalálta, hogy valami drága ajándékot vegyünk neki, és persze mindenkinek ugyanannyit kell fizetni, én pedig sokallom érte a 3000 Ft-ot. Persze ha jóban lennénk, nem sajnálnám, de így.. Nincs kedvem menni. Nekem május elején volt a névnapom, nemhogy ilyen köszöntést, vagy ajándékot nem kaptam, egyáltalán annyit sem mondtak, hogy boldog névnapot! :\ Szerintetek mit tegyek, én nem akarok menni, de akkor mit mondjak, ami után kevésbé csesznek le (de így is, úgy is lefognak?) :S
19/L
Szerintem is, ha nem is ennyire nyíltan, de mond meg, hogy neked ez nem ér meg ennyit (vasárnap reggel 9-re??? Miért?) és kész.
Nem éri meg túlságosan mellédumálni - bár sajnos a médiák sorozataiban pont ezt teszik és ezt sugallják megoldásnak -, mert abból nem biztos, hogy a végén jól jössz ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!