Ti mit gondoltok az olyan lányról, aki csak azért tetteti "sötétnek" magát, hogy menő legyen?
Figyelt kérdés
Egy pár évvel ezelőtt nagyon jóban voltunk és most nem lehet vele váltani egy értelmes mondatot sem. Mindenre a legegyszerűbbet válaszolja, de van, hogy nem érti a kérdést (állítólag) és olyankor felvesz egy furcsa arcot, majd röhög saját magán. Egyszerűen nem értem,h kitől látja ezt vagy honnan szedi, de nagyon szánalmasnak tartom.2014. máj. 29. 23:12
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát ! :)
2014. jún. 1. 01:08
12/13 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen osztálytársam, ki nem állhatom, de a legjobb barátom nagyon bírja… szóval… :/
Meg egy csomoan birjak az osztalybol, meg viccesnek tartjak de sztem nagyon idegesito…
-.-'
:D
13/13 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos nem tudunk mit tenni ellene :) bár az utóbbi időben vettem észre, hogy családi problémák miatt válhatott ilyenné amilyen... és ilyen szempontból meg azért sajnálom is
2015. júl. 2. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!