Akik fulladásban haltak meg azok mennyi ideig szenvednek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 11:50
1/5 anonim válasza:
1-2 perc.
Az első perc nem para. Utána kicsit rázós. De a 3. percet nem igen szokás túlélni.
De ez csak arra vonatkozik, ha egyáltalán nincs levegő.
Pl egy középkori kínzásnál, ahol mindig adtak egy kis levegőt, meg ne haljon az ember, napokig is szenvedhettek.
Vagy CO mérgezés. Ott a tüdő O2 megkötő képessége csökken le, de nem szűnik meg teljesen, órákig is haldokolhat valaki, mielőtt megfullad.
2/5 anonim válasza:
Szokták mondani: csak az első perc a nehéz. A fulladás kivételes: utána még nehezebb lesz. Persze csak max. 2 percig, utána elveszted az emlékezeted és lesz durván max. 5-10 perced hogy megtaláljanak vagy végleg meghalsz.
3/5 anonim válasza:
aki fulladásban halt meg szerintem nem fogja tudni ideírni hogy mennyire fájt neki :D aki meg nem fulladt meg nem tudja milyen érzés max tippelni tud
5/5 anonim válasza:
Borzasztó lehet.
Én félrenyeltem valamit, de majdnem megfulladtam. Hánytam, sírtam, köhögtem.. Ennél csak rosszabb lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!