Nincsenek barátaim. Hol ismerkedhetnék? És miért ilyenek velem az emberek?
VIGYÁZAT!! BETŰK!!
Szerintem hosszú lesz, de jó lesz magamból kiönteni.
Általános iskolától kezdve mindig magányos voltam. Sehol sem fogadtak be. Ezt egészen 8. osztályig észre sem vettem, mert addig nem voltam "társas" lény, de utána valahogy mindig azt vettem észre hogy mindenhonnan ki vagyok rekesztve, és egyre többször éreztem azt hogy kiba.szás az életem. Úgy bántak velem, mint a kutyasz.arrral, mindenkinek ott voltam ha kellett valami, de viszonzást egyáltalán nem kaptam, sőt...
Tanáraim is utáltak, emiatt végig 3-as átlagom volt... Aztán jött a felvételi, és egy egész jó iskolába vettek föl. Vagyis addig azthittem, hogy jó.
Annyit kell tudni, hogy ezt a sok nyomi dolgot, amilyen voltam, egy gyerek (vele mentem abba a suliba) szépen elmondogatta mindenkinek... Végülis 4 szemközt jófej, de ott úgy kezel mint a kutyasz.art. Na mindegy visszakanyarodva a történethez fölvettek, és szereztem kemény 3 igaz barátot. Amíg mindenki haverkodott mindenkivel addig én nemnagyon akartam. Ők viszont az elején még úgy érezték hogy biztos valami rajcsigyerek vagyok én is, emiatt eleinte volt 15-20 barátom, akik 1-2 hónap után szépen lassan megutáltak. Mondjuk közben kiderült, hogy nem az iskola sza.r, hanem csak az az osztály ahova én járok, a többi viszont sokkalta jobb viselkedés terén. Namindegy, így jártam. Közben ugye volt tanáraim szépen adták az infót a többi tanárnak hogy itt is szivassanak meg (annyit kell tudni, hogy a magyar tanárom az egyik régi tanárom közvetlen szomszédja, aki szintén utált), így itt még rosszabb átlaggal fogok zárni, mint áltiba. Időközben volt egy lány, akivel szintén összeismerkedtem, akiröl kiderült, hogy alig különbözük valamibe... 90%-ban minimum megegyeztünk. Hát mondom ilyen nincs, végre fordul a kocka és talán jobb lesz az életem kicsit, mivel már 1 nap után megmondta hogy bír engem. :))
Ez tartott 2 hétig, amikor megmondta hogy nem akar ő barátságnál többet. Mély depresszió, ésatöbbiésatöbbi nyálas sza.r. Majd utána összejött egy másik gyerekkel, megin mély depi, ésatöbbi... 8.-ik csalódásom... Ráadásul az egyik gyerek megtudta hogy én szerelmes vagyok, és azóta b*sztat mindig azzal, ha meglátja hogy "Ott a XY csaja". És ez már mindkettőnket zavar. Azért elég gyerekes 15 éves létére ilyenekkel cs.eszegetnie minket. Namindegy.
Alapvető dolgok amik miatt utálhatnak:
Utálok g*cizni másokkal, utálom az osztályom (mostmár, kivéve azt a 3 embert aki az igaz barátom), Szeretem a tanáraimat, nem tudom mi az a swag, meg hogy mi az a yolo, nem volt még barátnőm, nem tudom hogy kell csókolózni, utálom a focit, totál különbözök a többiektől, nem cigiztem, nem iszok alkoholt, nem vagyok kint este 10 után (vagy csak nagyon ritkán, akkoris szülői engedéllyel) szeretem a szüleimet, főleg anyukámat, alacsony vagyok, gyenge, és szerintem emiatt szeretnek b*szogatni, meg utálni.
Hobbim: Autókkal kapcsolatosan szinte bármi, motorok, repülők, vonatok. Imádok fotózni, szeretem az állatokat, a modern zenét, meg a régit is, szeretem Pestet, szeretek utazni, szeretek olvasni, gyűjtögetni (retro cuccokat, hely van nekik végülis) szeretem a 4-es metrót (najó ezt miért írtam? xD), és biciklizni imádok. Főleg amióta összeépült a régi országúti Csepel bringám.
Igazából csúnyának gondolom magamat, ugyanis bárhol vagyok, mindenhol ezt hallom hogy decsúúúnya... Ez annyira jól esik... Szerintem ezek miatt vagyok mostanában egyre többször depi meg antiszoc...
Nem vagyunk szegények, de nem is élünk nemesi módra, emiatt NEM telik 800 cipőre és kétszer ennyi Pull&Bear, meg Adidas cuccra.
Lányok terén nem adom magasra a mércét. Tehát hogy nézzen ki valahogy, meg legyen aranyos. A testi adottságai engem nem érdekelnek. Minden lány az ilyen k*csög gyerekekkel van elfoglalva, akiknek 800 csajuk van, engem meg meg se néznek. Vagy ha igen, kiröhögnek.
Kisregény vége, ha elolvastad kapsz kekszet. :))
Tehát kérdéseim:
Miért ilyenek velem?
Az ilyen dolgaim miatt nincs barátnőm?
Van-e valami oldal (ismeretlenek.hu kilőve) ahol barátkozni lehet?
Ti milyennek találtok? :)
16/F
Nem... Ugyanolyan gyökér mind...
MOst jó mert nyári szünet van :D
De Szeptembertől megint szar lesz :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!