Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Amerikai elítélt levelezőtársn...

Amerikai elítélt levelezőtársnak. Van ebben bármi gáz?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta szeretek levelezni.

Azóta a postai úton levelezés olyannyira kiment a divatból, hogy már csak kb én küldök az ismerőseimnek képeslapot a nagyobb ünnepekkor és nyaralásokról.

De én nagyon ritkán kapok levelet, képeslapot.

Találtam a neten egy ilyen lehetőséget, miszerint Amerikai elítélteknek lehet levelet küldeni.

Azt írja a honlap, hogy egy elítéltnek írni az egyik legönzetlenebb tett, ami létezik.

Mégis a barátaim akiknek említettem csúnyán lehurrogtak, hogy ők aztán nem írnának egy "sittesnek".

Nem romantikus kapcsolatot keresek ilyen úton.

Az oldalon fel van tüntetve mettől meddig van elítélve, mikor szabadulhat legkorábban és a bűncselekmény is amit elkövetett.

Nyílván egy gyilkosnak, pedofilnak, erőszaktevőnek nem írnék.

Miért olyan kellemetlen ez a gondolat az embereknek?

Ott is ugyanolyan emberek élnek.

Elkövettek egy bűnt, ezért megbűnhődnek, leülik a büntetésüket.

Biztosan én is örülnék hasonló helyzetben ha írnának nekem sűrűbben.

Nektek ez egyáltalán nem férne bele?

2014. máj. 23. 23:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem mind feka.

:-D

Én átnéztem kb 800 elítéltet.

Tény, hogy csak kettőnek írtam ki a címét.

Volt aki szimpi volt a bemutatkozása alapján, de aztán láttam, hogy gyilkosságért ül, inkább becsuktam.

Azért nem kísértem az ördögöt.

A keresőben tudsz állítani részleteket is. Be tudod állítani azt is hogy fehér legyen.

Vagy zsidó.

Vagy bármi.

:-)

2014. máj. 24. 00:26
 12/18 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ez egyáltalán nem gáz, sőt nekem is felkeltette ez az érdeklődésem.:) Köszi!
2014. máj. 24. 00:42
 13/18 A kérdező kommentje:

Örülök a pozitív kommenteknek.

Mindenkinek ment a zöld kéz.

Úgy látszik a sok rasszista arc akik véresszájúan szoktak megnyílvánulni a többi topicban, most mind szórakozni ment vagy már alszanak.

:-D

2014. máj. 24. 00:47
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
12-es vagyok. Szóval akkor te már írtál egy rabnak és már választ is kaptál rá? És pontosan mit lehet egy ilyen levélbe írni? Ő mit válaszolt? Bocsi, hogy kérdezgetek, csak kíváncsi vagyok rá.:)
2014. máj. 24. 01:10
 15/18 A kérdező kommentje:

Ugye az oldalon láttam a bemutatkozását.

Írtam magamról, az életemről, az országról ahol élek, a munkámról.

Aztán feltettem neki pár kérdést.

Elég jó a beszélőkém, végülis 6 oldalt írtam.

Mellécsaptam 2 fotót és egy Budapest képeslapot.

Ma jött meg a válasz.

ő 5 oldalt írt és szintén kaptam egy fotót.

De ugye én már láttam a weboldalon is.

Nyílván nem egy Hannibal Lechter.

Értelmes, összefüggő írt, kedves volt, válaszolt minden kérdésemre.

Mesélt magáról. A kinti életéről. Érdeklődő volt.

Nem látott többet bele a levélbe, mint ami.

2014. máj. 24. 01:53
 16/18 anonim ***** válasza:

A nőket mindig vonzzák a "rosszfiúk".

Múltkor mutattak a tévében amerikai nőket, akik elítéltekkel leveleznek, és beléjük is szerettek.

Csupa kövér, ragyás, stb... nők voltak, akiket egy normális férfi bottal sem piszkálna meg.

Így viszont nekik is lett egy "pasijuk" akiről "gondoskodhatnak".

2014. máj. 24. 03:55
 17/18 A kérdező kommentje:

Látom valaki gondosan lepontozott minden korábbi választ.

No comment.

2014. máj. 24. 14:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gaz nincs ebben.

En itt elek az USAban, egyszer csorgott a telo, es egy borton hivott, hogy van egy kimeno hivas egy rabtol, aki engem hiv es hogy fogadom-e a hivasat (ugye a hivast nekem kell fizetni).

Mivel itt nem csillagos egbe kerul a telefonhivas, ugy voltam vele miert ne.

Kapcsoltak a rabot, egy masik allambol hivott es csak talalomra tarcsazta a szamomat... Kicsit beszelgettunk aztan ennyi. En ugy voltam vele, ugyse tudja ki vagyok, artani nekem nem arthat, a telefon dij nem fog a foldhoz vagni de neki szerencsetlennek lehet hogy lesz egy jo(bb) napja, hogy sikerult egy fiatal csajjal ingyen dumcsiznia egy kicsit :)

A rohano vilagban mar az ismerosoknek sincs idejuk egymasra, a baratok is hanyagoljak egymast, ha ket vadidegen kapcsolatba lep szerintem abban nincs semmi gaz. Sot, lehet hogy tenyleg pozitiv hatassal leszel az illetore, lehet hogy neked is lesz par kellemes elmenyed vele kapcsolatban, szerintem nyugodtan folytasd, amig tenyleg ugyesen kiszurod a gyilkos/pedo orulteket. Az o agyukon mar nem lehet segiteni, de aki tenyleg egy buta hulyeseg miatt van bent, azoknak en siman adnek meg egy eselyt.

2014. máj. 25. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!